Haberler

Başkan Yazgı "Aksaray'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz"

Güncelleme:

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

00:00 02:07

spaceplay / pause

escstop

ffullscreen

shift + ←→slower / faster (latest Chrome and Safari)

↑↓volume

mmute

←→seek

. seek to previous
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ak parti merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci yaptığı açıklamada Başkan Haluk Şahin Yazgı'nın başarılı olacağına inandıklarını belirterek şunları söyledi "Ak parti merkez ilçe yönetimi olarak belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı'yı ziyarete geldik. Sayın başkanımızı aynı mahalleli olmamızdan dolayı çocukluğundan bu tarafa tanırım.

Rahmetli babalarıyla proje çalışmalarımız olmuştur. Biz kendisi aday olduktan sonra bu işi başaracağına eminiz dedik. Kefiliz dedik. Ondan da en ufak bir şüphe duymuyoruz. Tabii ki elinde sihirli bir değnek yok Sonuçta beş yıl uzun bir süre gibi gözükse de bir belediye başkanı için çok kısa bir süre. Çünkü bir bölgede bir proje çalışmasına başlaması plan proje keşif en az bir senesini alır. Bir anda da 5-6 yere birden başlayamayacağına göre de tabii ki uzun sürecektir. Biz kendisinin başarılı olacağına eminiz. Allah yardımcısı olsun."

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise merkez ilçe yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi "Hem merkez ilçe başkanım hem de merkez ilçe yönetimindeki arkadaşlarımız ziyarete geldiler. Her şeyden önce teşekkür ediyorum Seçim süreci boyunca da verimli ve güzel bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştirdik. Zaten benim çıkıp geldiğim yer burası. Oda ayrı bir güzelliktir benim için, İnşallah Aksaray'a hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haluk Şahin Ak Parti Aksaray Chrome Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title