Haberler

Başkan Yanılmaz, Sivrice'deki Park Yapım Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, büyükşehir mantığı ile yürüttüğü projeler kapsamında Sivrice ilçesinde yapımına başlanılan parkı inceledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, büyükşehir mantığı ile yürüttüğü projeler kapsamında Sivrice ilçesinde yapımına başlanılan parkı inceledi.

Sivrice ilçesi Hazar Gölü kenarında Elazığ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan parkı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ile birlikte inceledi.

Parkla ilgili bilgi veren İlçe Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, "Sivrice ilçemiz bölgeye hitap eden bir ilçe. Sağ olsun Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz bütün ilçelere olduğu gibi sivrice ilçemize de park sözü vermişti ve parkımız bitmek üzere. Buradaki parkımız bin 400 metrekare ilçedeki parkımız ise 400 metrekare toplamda bin 800 metrekare bir park yapılmış olacak"dedi.

Belediyecilik anlayışlarında her insana hizmet götürmeyi ilke edindiklerini dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise," Amaçımız sadece Elazığ merkeze değil memleketin her karış toprağına hizmet götürmek.Elazığımızın güzel bir ilçesi olan Sivrice ilçemizdeyiz. Sivrice ilçemiz Hazar Gölü, Hazar Baba Kayak Merkezi, batık şehri, Sivrice Gölü'ndeki adası ile tam bir turizm merkezi gezilecek görülecek bir yer. Dolayısıyla böyle güzel bir ilçemize güzel iki park kazandırmanın çalışması içerisindeyiz. Sivrice ilçemize ne kadar hizmet etsek azdır. Bu alandaki yaşamı kolaylaştırmak, gelen turistlerin, buraya gezmeye gelenlerin daha güzel mekanlarda dinlemelerini temin etmek için gölün etrafında bu şekil yapıların sayısını arttırmak gerekiyor"diye konuştu.

Yapılan yatırımlarla Sivricenin hem turistik, hem de yaşayanların gelir düzeyi artığı bir ilçe olacağına vurgu yapan Başkan Yanılmaz," Yakamozun en güzel izlendiği yer Sivrice ilçemizdir. Şairleri, düşünürleri buraya davet ediyorum. Bu gölde yakamoza bakarak yazdıkları her şiir farklı, yazdıkları her yazı düşündükleri her olay farklı bir şekilde yorumlanmış olacak. Hazar Baba Kayak Merkezi ile birlikte kış turizmi ile yaz turizminin birleştiği Türkiye'nin nadir ilçelerinden biridir Sivrice. Biz Elazığ merkezinde 4 yıllık süre içinde 29 bin metrekare yaşam alanı oluşturduk yeşil alanlar oluşturduk ve şimdi beldelerimiz de ve ilçelerimizde yeni parklar yaparak ilçelerimizin de yaşam kalitesine katkı sunmanın mücadelesi içerisindeyiz"ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Yanılmaz Hazar Gölü Sivrice Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title