Haberler

Başkan Yanılmaz: "Fırsatçılara Karşı Mücadele Edeceğiz"

Krizi bahane eden fırsatçı furyanın asla Elazığ esnafını temsil etmediğini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin bütün dinamikleriyle birlikte bu fırsatçılara karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Krizi bahane eden fırsatçı furyanın asla Elazığ esnafını temsil etmediğini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin bütün dinamikleriyle birlikte bu fırsatçılara karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye'nin ABD merkezli ekonomik saldırılarıyla karşı karşıya kaldığı son dönemlerde ortaya çıkan kriz fırsatçılarına karşı topyekun bir mücadele vermek amacıyla il genelindeki oda başkanlarıyla bir araya geldi. Kültür Parkta düzenlen istişare toplantısında, krizi bahane ederek gereksiz yere yapılan fiyat artışına ve alınması gereken önlemler üzerinde duruldu.

Gelişigüzel fiyat artışları uygulayarak sözde krizi bahane eden fırsatçı furyanın, Elazığ esnafını temsil etmediğini ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Şehrin bütün dinamikleriyle birlikte bu fırsatçılara karşı mücadele edeceğiz. Bu kişilerin vatanseverlikle alakaları yok. 15 Temmuz silahlı hain darbe girişimi farklı biçimlerde uygulanmaya çalışılıyor. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenler son atılımlarını yapıyor. Ama bizler bu fırsatçılara asla geçit vermeyeceğiz. Milli ve yerli duruşa aykırı tutum sergileyerek birlik, beraberlik ve ülke menfaatlerine zarar veren bu fırsatçıların vatandaşlar tarafından ilgili kurumlara ihbar edilmesi gerekmektedir" dedi

Toplantıya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem, ETSO Başkan Vekili Mustafa Tetik, Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk olmaz üzere il genelindeki tüm oda başkanları katıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Yanılmaz Türkiye Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title