Haberler

Başkan Uzun: Hiçbir Güç Milletin Üstünde Değildir

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 4 ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Vatandaşlarla her ortamda bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, "Milletimiz ne istiyorsa o olacak. Ülkemiz güçlenmeye, toparlanmaya, dünya devletleri ve milletleri arasındaki yerini çok daha saygın yere taşımaya devam edecektir" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ve partililerle birlikte Büyükşehir, Cumhuriyet, Adnan Kahveci ve Barış Mahalleleri'nde bulunan 4 ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yaptı.

Seçim İrtibat Merkezleri'nde, binlerce vatandaşın yoğun tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Uzun, "Başbakanımız Erdoğan'ın liderliğinde, 3 genel seçimde de oylarını sürekli yükselterek iktidar olan AK Parti, bazılarının hayal bile edemeyeceği, saymakla bitmez projeleri gerçekleştirdi. AK Parti, millet istediği için iktidardadır. Hiçbir güç, milletin üstünde değildir. Milletimiz ne istiyorsa o olacak. Türkiye güçlenmeye, toparlanmaya, dünya devletleri ve milletleri arasındaki yerini çok daha saygın yere taşımaya devam edecektir. Demokrasi dışı yollarla Başbakansız, AK Parti'siz bir Türkiye'yi hayal edenler milleti aşamayacaklardır" dedi. Uzun, konuşmasını "Hayırlı olsun" temennileriyle sona erdirdi. Daha sonra AK Parti' den ikinci kez Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday olarak gösterilen Yusuf Uzun'a desteklerini hep bir ağızdan dile getiren vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Demiröz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Coşkun ve meclis üyesi adaylarının hayırlı olsun konuşmalarının ardından seçim bürolarının açılışı yapıldı. Başkan Uzun ve beraberindekiler daha sonra da merkezleri gezdi.

Ev Sohbetleri Vatandaşı Memnun Ediyor

Son olarak, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde ev sohbetinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uzun, 5 yıllık dönem boyunca yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Uzun, Yakuplu Mahallesi'nin eskiye nazaran çok daha iyi bir duruma geldiğini ifade etti. Yoğun katılımın olduğu ev sohbeti fikir paylaşımlarıyla devam etti. Vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Uzun'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Beylikdüzü Ramis Uzun Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title