Haberler

Başkan Uzun'a Doğum Günü Sürprizi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, toplantı esnasında doğum günü sürprizi yaptı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beycity AVM'de hizmete açılan Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneğimi ziyaret etti. Ziyarette doğum günü sürprizi ile karşılaşan Başkan Uzun, bu beklenmedik sürpriz karşısında çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısı ile yönetim kurulu üyelerine yaptıkları jest için teşekkür etti.
Sağlıklı yaşam için yediden yetmişe herkesin spor yapması gerektiğinin de altını çizen Başkan Uzun, "Öncelikle bu kulübün Beylikdüzü'nde olmasından dolayı İftihar ediyoruz. Beylikdüzü'nde içinde olimpik havuzu olan çok amaçlı bir spor kompleksinin çalışmaları bitmek üzere. İlçenin birçok noktasında yürüyüş yolları ve spor aletlerimizle sporu sevdiren bir anlayışı benimsiyoruz" dedi. Daha sonra çarşı içi esnafını gezen Başkan Yusuf Uzun, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı işler diledi.

Başkan Uzun Adil Haber'in 10. Yılını Kutladı

Başkan Uzun esnaf ziyaretinin ardından Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bölgede yayın yapan Adil Haber'in 10 yılını kutlama programına katıldı. Adil Haber Gazetesi tarafından düzenlenen gecede bir konuşma yapan Başkan Yusuf Uzun, "Adil Haber Gazetesi'nin 10.yılını kutluyor, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarılı bir yayın hayatı diliyorum" dedi. Adil Haber Gazetesi sahibi Adil Arslan ise davetine gelenlere teşekkür etti ve katkılarından dolayı Başkan Uzun' a plaket takdim etti.

Son olarak Atakent sitesi sakinleri ile Yakuplu SKM binasında bir araya gelen Başkan Uzun, istek ve talepleri dinledi, soruları yanıtladı ve ilçenin gelişimine katkı sağlayan fikirleri not etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title