Haberler

Başkan Tutal , Tepecik Ve Madenli Yayla Şenliklerine Katıldı

Seydişehir'e bağlı kırsal mahallelerde düzenlenen yayla şenliklerinde festival coşkusu yaşandı.

Seydişehir'e bağlı Tepecik ve Madenli mahallerinde düzenlenen yayla şenliklerine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Siyasi Parti İlçe Başkanları veçok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bu coşkuyu görünce ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum. Şükürler olsun ki ülkemizde huzur ve kardeşlik içinde yaşıyoruz. Bu coğrafyanın lideri ülkemizdir. Biz kendi içimizde birlik, beraberlik ve kardeşliği sağladığımız zaman aynı durum İslam Coğrafyasında yayılacaktır. Bunun için özellikle bu dönemde biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, dünyada o kadar huzur içerisinde olacaktır. Bu dayanışmalarımız güzel ve bu güzelliği devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Yerel yönetim olarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal;" göreve geldiğimiz günden bu güne tüm kırsal mahallelerimizle ilgileniyoruz. Mahallerimizde güzel mesire alanlarının olması ve piknik alanlarının oluşması için çalışmalarımız devam ediyor. Hepimiz bu ülke için çalışıyoruz. Seydişehir'e hizmet eden arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, muhtarlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ben teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

İnsanların gözünde vatan sevdasını her zaman gördüğünüve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan; Siz hizmetin her türlüsünün en iyisine layıksınız buna yürekten inanıyorum. Biz sizlerin sorunlarını çözersek vazifemizi yapmış oluruz. Başka türlü rahat olabilmemiz mümkün değil." diye konuştu.

Tepecik ve MadenliMahallelerinde yapılan yayla şenliklerinde dernek başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutal, düzenlenen yayla şenliklerinin örf ve adetlerinin yaşatılması noktasında birlik ve beraberliğe vesile olduğunu kaydetti.

Kırsal mahallelerde düzenlenen yayla şenliklerinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından şenliğe katılan vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seydişehir Madenli Tepecik Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title