Haberler

Başkan Öz Kartallılarla Hacı Bektaş-I Veli Anma Etkinliğine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Nevşehir'de düzenlenen 24.Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinlikleri'ne katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Nevşehir'de düzenlenen 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinlikleri'ne katıldı. Etkinlikte Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Başkan Öz'e etkinliklere verdiği destek için teşekkür etti.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce vatandaşın buluştuğu Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende açılış konuşmasını, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu yaptı. Selmanpakoğlu, halen Sivas olaylarının aydınlatılamamış olmasının içlerini acıtmayı sürdürdüğünü de belirterek, Sivas'taki Madımak'ın mutlak surette müze olması gerektiğini söyledi.

İstanbul'da yapımı kararlaştırılan 3. köprünün isminin Hacı Bektaş-ı Veli olarak değiştirilmesini arzu ettiklerini vurgulayan Selmanpakoğlu, "Bu köprünün ismi barışın, kardeşliğin ve dostluğun yüzyıllar boyunca simgesi haline gelen Hacı Bektaş-ı Veli olsun" dedi.

Etkinliğe katılan belediye başkanlarına kürsüden seslenen Selmanpakoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e de verdiği destek ve katılımı için teşekkür etti.

Konuşmaları, Hacıbektaş Belediye Binası'nın balkonundan dinleyen Başkan Öz, törenin ardından Hacıbektaş Belediyesi yöneticileri, çalışanları, CHP Kayseri İl Başkanı Ertuğrul Gönenç ve CHP eski Milletvekili Mustafa Özyürek'le bir süre sohbet etti. Daha sonra Hacıbektaş Belediye Binası'ndan ayrılan Başkan Öz, Hacıbektaş sokaklarında gezerek halkla buluştu ve esnafı ziyaret ederek onları dinledi. Hacıbektaş halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Öz, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Rıza Selmanpakoğlu Hacıbektaş Nevşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title