Haberler

Başkan Kılıç'tan 30 Ağustos Mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kılıç, mesajında Türk milletinin, özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna malını ve canını seve seve feda etmekten hiçbir zaman çekinmeyen bir millet olduğunu ifade etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bir milletin vatan sevgisi, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı 30 Ağustos 1922'de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'dir. Bu sene 96'ncı yıldönümünü kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin yokluklara rağmen azim, inanç ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele gösterdi. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96'ncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenen Türk milleti, tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünü ilelebet sürdürecektir. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin göğsünde iman, yüreğinde bağımsızlık ve özgürlük sevdası olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Milletimiz asla esaret altına alınamayacaktır. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk milletinin vatanını işgal eden şer güçlere karşı elde ettiği eşsiz bir zaferdir. Türk milleti, tarih boyunca esaret altında kalmayı reddeden özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna malını ve canını seve seve feda etmekten hiçbir zaman çekinmeyen bir millettir. Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelen Tük milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde büyük bir zafer kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arif Hikmet Kılıç Zafer Haftası Çat Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

title