Haberler

Başkan Karabacak Müjde Verdi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, Darıca Kapalı Pazar ihalesinin 26 Şubat Pazartesi günü yapılacağı müjdesini verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, Darıca Kapalı Pazar ihalesinin 26 Şubat Pazartesi günü yapılacağı müjdesini verdi.

Darıca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başkanlığında toplandı. Toplantıda maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, Darıca Belediyesi meclis üyeleri tarafından, Bağlarbaşı Mahallesi Arafat Camii yanında yapılan parka 1953 Kore Gazisi Fethi Bozkurt'un isminin verilmesi oy birliğiyle karar verildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalılara Şubat ayı meclisinde önemli bir müjde daha verdi. Karabacak yaptığı açıklamada "Cami Mahallesi'nde Sabit Pazar ile alakalı çalışmaları şekillendirdik. 26 Şubat 2018 tarihinde Kapalı Pazar Yeri ihalesi yapılacak. Olumlu bir şekilde ihale sonuçlanırsa 15 Nisan 2018'de proje başlayacak ve sene sonunda bitirilerek halkımızın hizmetine açılacak" dedi.

Toplantıda amatör spor kulüplerini de yakından ilgilendiren bir karar alındı. Darıca sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüplerine, Darıca Belediyesi tarafından nakdi yardım yapılması oy birliğiyle karara bağlandı. Başkan Karabacak Darıca Belediyesi olarak amatör spora her daim destek olduklarını ifade ederek, "Atletizm takımızız hafta sonu İspanya'da yapılacak olan Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyonluk için mücadele edecek. Yine Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüzün Milli Sporcusu Eray Şamdan, karate gençlerde 6.Avrupa Şampiyonluğu için Rusya'da madalya için mücadele edecek. Nenehatun Stadı'mızı en kısa zamanda bölgemizdeki 8 kulübün kullanacağı muhteşem bir tesis olarak bölgemize kazandıracağız. Nakdi yardımla da spor kulüplerimizin bir nebze de olsa ekonomik olarak rahat nefes almalarına imkan sağlayacağız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Karabacak Bağlarbaşı Darıca Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title