Haberler

Başkan Kalaycı: "modern bir altyapı ve üstyapı oluşturmak için çalışıyoruz"

Güncelleme:

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarına devam ederken deforme olan yollarda da yenileme çalışması yapıyor.

Karaman Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Behçet Kemal Çağlar Caddesi'nin eskiyen ve deforme olan noktalarında asfalt yenileme çalışması yapan ekipler, Fatih Mahallesi'nde doğalgaz altyapısının geçtiği sokaklara da sıcak asfalt döktü.

Belediye olarak her mahallede önceden belirlenen ihtiyaç planına göre hizmetlere yön verdiklerini ifade eden Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: "Alt yapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve mahallelerimizdeki sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken; zamanla bozulmuş, asfalt ihtiyacı hissedilen yolların da bakım ve onarımları yapılarak yenileniyor. Bununla birlikte ekiplerimiz şehrimizin belirlenen noktalarında altyapı, kaldırım, yol genişletme, kavşak ve peyzaj çalışmaları yürütüyor. Planlı ve programlı çalışmaya önem veriyoruz. Vatandaşlarımız için modern bir altyapı ve üstyapı oluşturmak, onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaman Belediyesi Fatih Mahallesi Behçet Kemal Karaman Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title