Haberler

Başkan Işık, " 49 Proje Sözü Verdik Daha Güzelini Yaptık"

Çanakkale’nin Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, yaşanacak şehir ortaya çıkarmak hedefiyle çıktığı yolda dördüncü yılı doldurduklarını söyledi.

Çanakkale'nin Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, yaşanacak şehir ortaya çıkarmak hedefiyle çıktığı yolda dördüncü yılı doldurduklarını söyledi.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Biga'mızda hem alt yapıda hem de üst yapıda devrim denilecek yatırımlar yaptık. Atatürk Kültür Merkezi, Şehir Parkı gibi dev yatırımları inşa ettik. Katlı otopark, hal binası, kapalı pazaryeri gibi dev yatırımlarımızı tamamlamak üzereyiz. Engelli bakım merkezi, Tema park, Kocabaş çayı çevre düzenlemesi gibi dev yatırımları ise hayata geçireceğiz. Çarşı merkezimizi düzenledik. İlçemize yakışır şehir girişleri ortaya çıkarttık. Dört yılda gözle görülür, elle tutulur yatırımlara 125 milyon lira harcadık. Göreve geldiğimizde ev ve işyerlerini sular basıyor, elektrik kesintilerinde sular da kesiliyor, sosyal ve kültürel aktivitelerin ve ortak kullanım alanlarının azlığı nedeniyle vatandaşlarımız evlere hapsoluyor ya da Bandırma ve Gönen'e gidiyordu. Düzenlediğimiz kurslar, atölye çalışmaları, kültürel ve sanatsal etkinliklerle ilçemizde ciddi anlamda kültür ve sanata olan ilgi arttı. Kısa sürede yerel kültür ve sanat meraklıları ve üreticiler ortaya çıktı. Yaşanan gelişmeler beni ve ekip arkadaşlarımı mutlu ediyor" dedi. Belediye Başkanı olarak çocukların gelecekte yaşayacakları bir ilçe ortaya çıkarmak amacında olduğunu ifade eden Başkan Işık, " Belediye başkanlığı görevimi tamamladığımda ben de bu şehirde yaşamaya devam edeceğim. Ben doğma büyüme Bigalıyım. Vatandaşlarımızın mutlu olmasını istiyorum. Bu şehirde yaşayanlar mutlu olursa ben daha çok mutlu oluyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Işık Çanakkale Biga AKM Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title