Haberler

Başkan Hiçyılmaz, 2017 Yılı Tübitak Ödül Törenine Katıldı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi Mahmut Hiçyılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen, 2017 yılı TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri törenine katıldı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi Mahmut Hiçyılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen, 2017 yılı TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri törenine katıldı.

Törene ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Hiçyılmaz, TÜBİTAK ödüllerinin Türkiye için büyük önem arz ettiğini ve bilimsel gelişmenin hızlanması bakımından motive edici bir gücü olduğunu belirtti.

TÜBİTAK Bilim Kurulu üyeliğine 3 yıl önce TOBB'un önerisi, ilgili bakanlığın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile getirildiğini hatırlatan Başkan Hiçyılmaz, "Bilim Kurulu'nda görev yaptığım süre içerisinde çok önemli işlere imza atılmıştır. Bilim Kurulu'nun üyesi olmaktan dolayı onur duyuyorum. TÜBİTAK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Arif Ergin başta olmak üzere, birlikte görev yaptığım herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Hiçyılmaz, "Bilim Kurulu üyesi olarak katıldığım son toplantıda, 2017 yılı TÜBİTAK ödüllerinin verileceği isimleri belirlemiştik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Beştepe'de düzenlenen törende de ödüller sahiplerine takdim edildi. Türkiye'nin her alanda ileriye gitmesi için çaba gösteren bilim insanlarını, ödüle layık görülmelerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Hiçyılmaz Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title