Haberler

Başkan Güzelbey, Personelleri İle İftarda Buluştu

Güncelleme:

Dr. Asım Güzelbey, geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünsal Göksen, daire başkanları ve çok sayıda personel katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, geleneksel iftar yemeklerinin dokuzuncusunu düzenlediklerini, 9 yıldan bu yana Ramazan ayının ilk haftasında, belediye personeliyle iftarda bir araya geldiklerini söyledi.

Güzelbey, iftar yemeğine tüm personellerinin katılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, 'Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını' diledi.

Başkan Güzelbey, belediye personeli ile birlikte iftarını açtı ve çalışanlar ile uzun süre sohbet etti. Güzelbey, iftar sonrası çalışanları ile birlikte "Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğu" tarafından sahnelenen Ortaoyunu, Gölge Oyunu gösterilerini izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Asım Güzelbey Ünsal Göksen Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title