Haberler

Başkan Erzen'den Personele Teşekkür

Güncelleme:

Erzen, "Bakırköy Belediyesi'ni Türkiye'nin en örnek belediyelerinden biri yaptınız, teşekkür ederim." dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, personeli ile yaptığı bayramlaşma töreninde, "Bakırköy Belediyesi'ni Türkiye'nin en örnek belediyelerinden biri yaptınız, teşekkür ederim." dedi.

Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler,işçi-memur ve tiyatro personelinin katıldığı bayramlaşma merasiminde duygularını dile getiren Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Beraber olduğumuz 8.5 yılda hep birlikte çok çalışarak, yeni projeler üreterek sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılabileceğinin tüm Türkiye'ye gösterdik. Şu an Bakırköy Belediyesi sizlerin emekleriyle Türkiye'nin en örnek belediyelerinden biri olmuştur. Pek çok belediyenin yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi almak istemesi tamamen çok çalışmamızın eseridir. Aradaki 6 günlük tatil süresini iyi dinlenerek geçirmenizi temenni ediyorum. Zira bayramdan sonra yoğun bir çalışma temposu yine bizleri bekliyor. Allahın hepinize uzun, sağlıklı bir ömür vermesini diliyorum. Nice bayram çikolatalarını hep birlikte yeme dileğimi sunuyorum."şeklinde konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, ayrıca personelin kurban bayramının peşine kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ateş Ünal Erzen Bakırköy Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title