Haberler

Başkan Ekinci Hafta Sonunu Dolu Dolu Yaşadı

Güncelleme:

Mehmet Ekinci, beraberinde partililerle birlikte Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle hafta sonunu kimsesiz çocuklara ve şehit ailelerine ziyaretlerde bulunarak geçirdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde partililerle birlikte Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle hafta sonunu kimsesiz çocuklara ve şehit ailelerine ziyaretlerde bulunarak geçirdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleriyle ile birlikte Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'n giderek, burada kimsesiz çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nda yaşamlarını sürdüren kimsesiz çocuklarla bir süre sohbet eden ve çeşitli oyuncaklar ve hediyeler dağıtan Başkan Ekinci çocukların gönlünü kazandı.

Kimsesiz çocukların kimsesi olmayı hedeflediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 'Belediye olarak gerek bölge sınırlarımız içerisinde gerekse de il genelinde bu tarz kimsesiz çocuklarımızın hep yanında olacağız. Onları yalnız bırakmayıp onlara anne baba şefkatini hep birlikte yaşatacağız ''dedi

Başkan Ekinci şehit evinde duygu dolu anlar yaşadı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve diğer parti yöneticileri ile birlikte gittiği şehit ailesi evinde duygulu anlar yaşadı. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'unda eşlik ettiği ziyarette Anneler Günü nedeniyle şehit annesinin elini öpen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada şehit ailesinin sıkıntılarını dinledi.
2006 yılında Hakkari'de vatani görevini yaparken çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mahmut Elçi'nin Anne ve Babasını ziyaret eden Başkan Ekinci, Anne Ayşe Elçi ile bir süre sohbet ederek acısını paylaştı. Anneler Günü nedeniyle Anne Ayşe Elçi, ilçenin Yılın Annesi olarak seçildi. Başkan Ekinci, Anne Elçi'ye çiçekler vererek kendisini kutladı.

Öte yandan yetim ailesi olan Zehra Hase'nin çocuklarını da ziyaret eden Başkan Ekinci, yetim çocuklara oyuncak vererek çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Engelli ailesine ziyaret

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretlerin son durağı ise Engelli Ailesi oldu. 12 yaşındaki Engelli Muhammet Kılıçaslan'ın evini ziyaret eden Başkan Ekinci, burada Küçük Muhammet'e büyük bir sürprizde bulundu. 12 yaşındaki Engelli Muhammet Kılıçaslan'ın evini yapılan ziyarette Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'de eşlik etti. Akülü tekerlekli sandalye sürprizinde bulunan Başkan Ekinci, küçük Muhammet'in burada dualarını aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammet Kılıçaslan Engelliler Haftası Anneler Günü Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

title