Haberler

Başkan Çaylı : "Projelerimiz Hazır"

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 10 yıllık hizmet dönemlerinde ilçeyi modern Avrupa şehirlerine benzer bir şehir haline getirdiklerini söyleyerek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için de projelerinin hazır olduğunu açıkladı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 10 yıllık hizmet dönemlerinde ilçeyi modern Avrupa şehirlerine benzer bir şehir haline getirdiklerini söyleyerek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için de projelerinin hazır olduğunu açıkladı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, kısıtlı imkanlarla gerçekleşmesi hayal gibi görünen birçok projeye imza attıklarını belirterek, kendilerini bu göreve taşıyan başta ilçe halkı olmak üzere bu çorbada tuzu olan yediden yetmişe herkese ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür etti.

Çaylı, açıklamasında Yenice Belediyesi'nde uzun yıllar süren memuriyet hayatının ardından belediye başkanı olarak da ilçeye hizmet edebilme şerefine ulaştığını kaydederek, "Halkımızın teveccüh ve güvenlerini boşa çıkartmadan gece - gündüz, zaman, saat gözetmeden çalıştık, çabaladık. Bugün geriye dönüp baktığımızda yol sorunumuz, su sorunumuz yok. Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkarak çok önemli projelere el birliği ile imzamızı attık. Hep halkımızın hizmetinde olduk, hizmetkarı olduk, olmaya da devam edeceğiz.Ihlamur Teras Projesi hayalden öte bir projeydi. Şükürler olsun ki 7-8 milyon lira maliyetli bu dev projeyi tamamlama aşamasına geldik. Her zaman söylediğim gibi, Yenice çok kısa zamanda çok önemli bit turizm şehri olacaktır.Ülkemizde doğa turizminde iddialı hale gelmeyi kendimize hedef edinmiştik. Yenice'mizin; Safranbolu ve Amasra üçgeni içerisinde yer alması için var gücümüzü sarf ediyoruz, etmeye devam edeceğiz.5 ay sonra yapılacak seçimler için yeniden göreve talibiz. Yenice halkımızın sağduyusuna itimadımız tamdır. Yenice'miz için özellikle turizm alanında önemli projeler ile halkımızın önüne çıkacağız. Ekibimiz de projelerimiz de hazır. Her zaman şunu söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Bu güzel ve şirin ilçenin insanları, yaşayanları, saygıdeğer halkımız, her zaman her şeyin en güzeline layıktır. Biz ne hizmet yaptıksa, hayal edilemeyen birçok şeyi gerçekleştirdiysek bunun gücünü ve kudretini halkımızdan aldık. Halkımıza ne söz verdiysek gerçekleştirdik. Şükürler olsun ki Yenice, çok güzel noktalara geldi. Yeni dönemde de alacağımız 5 yıllık yetki ile turizm noktasında çok daha ileri noktaya gelmek istiyoruz. Gün gelecek turizm, ilçede bir geçim kaynağı olacaktır. Buna ben yürekten inanıyorum." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Çaylı Yenice Çaylı Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title