Haberler

Başkan Can: "Projelerimizle Şehrimizin Çehresini Değiştiriyoruz"

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, devam eden projelerin tamamlanmasıyla kentin çehresinin değişeceğini söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, devam eden projelerin tamamlanmasıyla kentin çehresinin değişeceğini söyledi.

Yatırımı devam eden yerleri yerinde inceleyen Başkan Can, ilgili müdürlüklerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının Tarsus'u daha yaşanabilir bir şehir yapmak olduğunun altını çizen Başkan Can, "Bizim işimiz belediyeciliktir" dedi. Biz hep şunu söyledik. Bizim çalışmakla, proje üretmekle ilgili bir sorunumuz yok. Biz gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışmaya ve Tarsus'un daha yaşanabilir bir şehir olması için mücadele etmeye devam ediyoruz. Birçok projemizde artık son aşamalara geldik. Önümüzdeki yakın bir süreçte bu projelerin açılışlarını birer birer yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Üretken belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, "Çalışkan, adaletli, dürüst, çağdaş, şeffaf bir yönetim sergiliyoruz ve ayrım yapmadan, ayırmadan hizmet veriyoruz. Tarsus bünyesinde şuan Berdan Projesi 1. etap çalışmamız bütün hızıyla devam ediyor. Ergenekon Mahallesi, Ayyıldızlı cami ve taziye evi, Yeşilkuyu taziye evi, Tarihi Ticaret Merkezi 1. Etap, Kavaklı Mahallesi cami, Emekliler lokali, Gülek kapalı semt pazar yeri, halı saha ve park, Akşemsettin Mahallesi spor merkezi ve park, Akşemsettin Mahallesi cami, Ferahim Şalvuz - Barbaros mahallesi halı saha, Güneş Enerji Santrali yapım işi 2, Barbaros mahallesi cami, Yeşiltepe, Atalar, Gülek, ve Bahşiş Mahallesi eski belediye binalarının onarımı ve tadılatı, Yarbay Şemsettin mahallesi Pazar yeri, Yarbay Şemsettin Mahallesi spor merkezi, eski maliye binası, Anıt Mahallesi Pazar yeri, Atalar Mahallesi düğün salonu, Bahçe Mahallesi halı saha, Fahrettinpaşa mahallesi çok amaçlı meydan düzenlenmesi, Şahin Mahallesi spor tesisi, Cumhuriyet Mahallesi Pazar yeri, 15 bin kişilik gösteri merkezi, kırsal bölgede 5 ayrı nokta parke taşı döşeme çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. İlerleyen günlerde halkımızın beklentisini yerine getirerek asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Tarsus'u adeta açık hava şantiyesi haline getirerek, gerek şehir merkezinde gerekse kırsal bölgemizde çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

Hizmetlerin er yada geç yapılacağını, önemli olanın kentin huzuru olduğunu dile getiren Başkan Can, "Şehrimizdeki kardeşliğin devamı için, tüm Tarsus'ta yaşayan insanlarımızın huzur ve selametinin devam etmesi, şehrimizin daha da güzelleşmesi ve köylerimizin şehirleşmesi için, insanlarımız arasında dil, din ırk ayrımı yapmadan, tüm insanlarımızın hizmetkarı olmaya ve onlara hak ettikleri hizmetleri vermeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şevket Can Tarsus Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title