Haberler

Başkan Akgün, Öztürk Ailesinin Acısını Paylaştı

Lastik tamircisinde çalışırken kamyon lastiğinin patlaması üzerine gürültüden etkilenerek kalbi duran Necmettin Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı.

Lastik tamircisinde çalışırken kamyon lastiğinin patlaması üzerine gürültüden etkilenerek kalbi duran Necmettin Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Öztürk'ün ailesine her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.

Ailesinin maddi yetersizliği sonucu çocuk yaşta amcasının lastik tamirhanesinde çalışmak zorunda kalan Necmettin Öztürk (16), geçtiğimiz perşembe günü kamyon lastiğinin patlaması üzerine gürültüden etkilenerek kalbi durmuştu. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Öztürk için Zeynel Abidin Camii'nde cenaze töreni düzelendi. Törene katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Öztürk ailesinin yanında olduğunu söyledi. Törenin ardından belediye personeline aile ile yakından ilgilenilmesi yönünde talimat veren Akgün, aynı gece de Türkoba'daki cenaze evine taziye ziyaretinde bulundu. Ailenin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Akgün, elinden gelen yardımı yapmak istediğini belirtti.

Cenaze töreninde ve sonrasında ayakta durmakta zorlanan baba Hacı Öztürk, "Çocuğum daha çok küçüktü" diyerek gözyaşı döktü.

Acıların paylaştıkça azalacağını söyleyen Başkan Akgün, "Ben sadece iyi günlerde değil, kötü günlerde de vatandaşların yanında olmak için bu ilçenin belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Akıl almaz bir kazada evlatlarını kaybeden hemşehrilerime Allah'tan sabır diliyorum ve her zaman yanlarında olacağımı bilmelerini istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Hacı Öztürk Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title