Haberler

Başkan Acehan Kadın ve Çocuklarla Salatalık Topladı Turşu Kurdu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 14-17 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 14-17 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Başkan Acehan, miniklerle turşuluk sebze toplayıp basın mensuplarının önünde ilçe kaymakamı, hanımlar ve çocuklarla birlikte turşu kurdu.

Festival alanın yapılacağı 55 bin metre karelik alanı bulunan Çubukabad Parkı'nda düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkanı Tuncay Acehan, miniklerle turşuluk sebze toplayıp basın mensuplarının önünde ilçe kaymakamı, hanımlar ve çocuklarla birlikte turşu kurdu.

Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali'nin 2005 tarihinden bu tarafa 12.'sinin düzenleneceklerini belirten Başkan Acehan, "Geçen 2 yılda terör olayları yüzünden festivalimizi ertelenmek zorunda kalmıştık. Bu yıl 12'ncisini yapacağız. Hem yeri hem de farklı konsepti ile güzel bir festival olacak. Funda Arar, Kıraç ve Turgay Başyayla gibi birçok sanatçı da bu yıl sahne alacak. Tüm güvenlik önlemlerimizi aldık. Bu yıl festivalimiz diğerlerinden çok farklı olacak. 14-17 Eylül 2017 tarihinde düzenleyeceğimiz 12.Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivalimizde herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

Festival süresince 400'e yakın stantta yöresel ürünlerin sergilenerek satışa sunulacağını kaydeden ve festival komitesine de başkanlığını yapan Acehan, Çubuk Agat taşının da önemine vurgu yaparak, "Bundan sonra festivalimizi 'Uluslararası Çubuk Kültür, Turşu ve Agat Taşı Festivali isminde yapacağız. Bu yıl hafızalarda kalan güzel bir festival yapacağız. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Festivalimize 7'den 77'ye tüm herkesi davet ediyoruz" dedi. Toplantının ardından Başkan Acehan, basın mensuplarına turşu ve yöresel ürünler hediye etti.

Basın toplantısına Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçe Kaymakamı İbrahim Çenet, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin, festival komitesi üyeleri ile ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Acehan Eylül Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title