Haberler

Başbakan Erdoğan: "Yusuf Uzun'la Yola Devam"

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü'nde coşkulu bir miting gerçekleştirdi.

Beylikdüzü'nde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, Büyükşehir ve Beylikdüzü Belediye Başkanlarının ellerini havaya kaldırarak, "Ben, kardeşlerimiz Kadir Topbaş ve Yusuf Uzun'u sizlere emanet ediyorum. 30 Mart bir başka olacak. Demokraside bir milat olacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü'nde coşkulu bir miting gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü'ne gelen Başbakan Erdoğan vatandaşlara yaptığı sesleniş öncesinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Başbakan Erdoğan, kuvvetli yağışa rağmen alanı dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada, "30 Mart, demokraside bir milat olacak. Beylikdüzü Belediyesi bizde, büyükşehir bizde, merkezi yönetim bizde. Yola yine birlikte devam edeceğiz. Bu üçlü dayanışma Beylikdüzü'nü daha iyi yarınlara taşıyacak. Bu adımları atarken hep beraber olduk. Nasıl bir Beylikdüzü vardı, son on yılda nasıl Beylikdüzü oldu" diye konuştu.

"Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Ediyoruz"

Son on yılda yapılan hizmetlerin ülkede meydana getirdiği güçten bahseden Başbakan Erdoğan, "Metrobüs bizle geldi. Biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Metrobüsten memnunsunuz. Merkezi yönetim olarak, Metroyu da getireceğiz. Metro Büyükçekmece'ye kadar uzanacak. Biz hizmet, eser üretiyoruz. Kalan 22 gün gece gündüz demeden çalışmaya var mıyız? Çok çalışacağız. Durmak yok yola devam. 30 Mart'ın sandıkta adresi belli. Gerek Yusuf Uzun, gerekse Kadir Topbaş kardeşlerimizle yola devam ediyoruz. Ben her iki kardeşimizi de size emanet ediyorum. Birlikteliğimiz çok önemli. Biz Türkiye'yle, Kürdüyle, Arnavutuyla, Lazıyla kısacası herkesle tek milletiz. Tek bayrağız. Batısıyla, Güneydoğusuyla, Karadeniziyle 780 km2 ile tek devletiz. Ulusal güvenliğimizi tehdit eden tüm yapılara karşı 30 Mart'ta gereken dersi vermeliyiz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan en son "Beraber yürüdük, biz bu yollarda, bize her şey Beylikdüzü'nü, İstanbul'u, Türkiye'yi hatırlatıyor" diyerek, 30 Mart'ın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kadir Topbaş Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title