Haberler

Başbakan Erdoğan.Kara Kuvvetlerimiz ?yurtta Sulh, Cihanda Sulh' Doğrultusunda Bölge ve Dünya...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türk Kara Kuvvetleri'nin 2222'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'na bir kutlama mesajı gönderdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kara Kuvvetleri'nin, Cumhuriyetin...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türk Kara Kuvvetleri'nin 2222'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'na bir kutlama mesajı gönderdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kara Kuvvetleri'nin, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesi doğrultusunda, bölge ve dünya barışına katkı sunmaya devam edeceğini, caydırıcılığı ve üstün manevra kabiliyetiyle tavizsiz ve cansiperane bir şekilde vatanı savunacağını bildirdi.

Başbakan Erdoğan, Kara Kuvvetleri'nin 2222'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'na bir kutlama mesajı gönderdi. Başbakan Erdoğan mesajında şöyle dedi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin temelini oluşturan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, yüksek disiplini ve başarılarıyla aziz milletimizin gözbebeğidir.

Dünyanın en eski, en tecrübeli ordularından biri olarak şanlı bir maziye sahip olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımız, asırlar boyunca önemli zaferlere imza atmış, tüm dünyanın övgüsünü kazanmıştır.

Kara Kuvvetleri Komutanlığımız, bugün de dünyanın en saygın, en güçlü ordularından biri olarak adından övgüyle söz ettirmektedir.

Uluslararası kriz bölgelerinde üstlendiği yapıcı ve barışçıl çabalarla, bölge ve dünya barışına da önemli katkılarda bulunan Kara Kuvvetlerimiz, üstün başarısıyla tüm dünyanın takdirine mazhar olmaktadır.

İnanıyorum ve güveniyorum ki, Kara Kuvvetlerimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' ilkesi doğrultusunda, bölge ve dünya barışına katkı sunmaya devam edecek, caydırıcılığı ve üstün manevra kabiliyetiyle tavizsiz ve cansiperane bir şekilde aziz vatanımızı savunacaktır.

Bu düşüncelerle vatanı için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Türk Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, size ve şahsınızda Kara Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına selamlarımı iletiyorum." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hayri Kıvrıkoğlu Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

title