Haberler

Başbakan Erdoğan Esenler'e Geliyor

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Şehir Yazarları ve Akademisyenler toplantısına katılmak üzere 9 Şubat Pazar günü Esenler'e geliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Şehir Yazarları ve Akademisyenler toplantısına katılmak üzere 9 Şubat Pazar günü Esenler'e geliyor.

Şehre ve içinde yaşayan insana dair yeni ve kalıcı düşünceler üretmek ve bunların hayata geçirilmesi noktasında fikir alış - verişlerinde bulunmak amacıyla kurulan Esenler Belediyesi Esenler Şehir Düşünce Merkezi tarafından düzenlenen şehir yazarları ve akademisyenleri toplantısının ikincisi, 9 Şubat 2014 Pazar günü, Esenler Tekstilkent Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. Toplantı, saat 16.00'da başlayacak.

BAŞBAKAN ŞEHİR YAZARLARI İLE BULUŞACAK

İlki Ekim 2012 tarihinde düzenlenen ve çok sayıda şehir yazarı ve akademisyenin özellikle kentsel dönüşüm konusunda fikirlerini açıkladığı Şehir Yazarları ve Akademisyenleri toplantısının ikincisine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılarak bir konuşma yapacak. Başbakan Erdoğan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başta olmak üzere bazı bakanlar, milletvekilleri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun da katılacağı toplantıya, 250 yazar ve akademisyen davet edildi. Toplantıda, yazar ve akademisyenler, şehre ve şehrin yeniden inşasına dair fikir ve düşüncelerini dile getirecekler.

MERKEZ, BİZE YENİ UFUKLAR AÇIYOR

Esenler Şehir Düşünce Merkezi'nin Esenler, İstanbul, hatta Türkiye için çok önemli bir merkez olduğunu belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bu merkezimiz, ülkemizin kentsel dönüşüm sürecine girdiği günümüzde bizlere, şehirleşme, şehir hayatı ve şehir estetiğine dair yeni ufuklar açıyor. Bu bağlamda merkezimiz, şehre dair söz söyleyen, fikir üreten herkesi dinliyor, onlardan istifade ediyor. Zaman zaman şehir yazarlarımız ve akademisyenlerimizle bir araya geliyoruz. Şehir yazarlarımız ve akademisyenleri bir araya getireceğimiz bu ikinci kapsamlı toplantımıza Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da teşrif ederek bizleri onurlandıracak. Toplantıdan güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Plaza Otel Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title