Haberler

Başbakan Davutoğlu, Süleyman Şah'a Gitti

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu 2,5 ay önce Suriye Eşmesi'ne taşınan Süleyman Şah Türbesi'ne gitti. Davutoğlu türbede incelemelerde bulunup dua etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa mitingi öncesi, geçen Şubat ayında Suriye'de Türkiye sınırına yakın bir noktaya nakledilen Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret etti.

KOMUTANI YANINA ALDI, SINIRA YÖNELDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğle saatlerinde partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere 'Ana' uçağı ile Şanlıurfa GAP Havalimanı'na geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, daha sonra alana gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte helikopterler ile Suriye sınırına hareket etti.

ASKERİ ARAÇLA GEÇİŞ

Askeri helikopterlerin eşliğinde hareket eden Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler Birecik İlçesi'nin Bilekli Mahallesi yakınlarındaki 7'nci Hudut Bölük Komutanlığı'na indi. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler burada askeri yetkililer tarafından karşılandı.

Sınır hattına ve Suriye tarafında yaşananlara ilişkin bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, daha sonra özel araçlarla Suriye sınırına hareket etti.

ÖNCE ZİYARET SONRA DUA

Zırhlı araçlarla yoğun önlemlerinin alındığı bölgeden hareket eden konvoyun güvenliğini havadan da helikopterler sağladı.

Kısa yolculuğun ardından Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler, geçen 21 Şubat gecesi düzenlenen 'Şah Fırat Operasyonu' ile Suriye'nin Karakozak Köyü'nden getirilen ve Mart ayında yapımı tamamlanınca Türkiye sınırına 253 metre uzaklıktaki Suriye'nin Eşme Köyü'ne nakledilen Süleyman Şah ve 2 askerinin naaşlarının bulunduğu türbede dua etti.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Şah Türbesi Ahmet Davutoğlu Süleyman Şah Suriye Politika Dünya Güncel Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

500

Yorumlar (205)

baks bani:

sonuna kadar akp

9
35
yanıtYanıtla
MahmutMobil-IOS:

Ak parti oyum sana. MHP ye oy yok yine köfteden vaatler hayal perest hikayeler

2
41
yanıtYanıtla
DATON OLYONMobil-IOS:

Oylar AKP tıye yola devam

4
38
yanıtYanıtla
zihni:

helal adamsın davutoğlu

4
35
yanıtYanıtla
c f oğlu:

akpe hırsızının din tücarının neişi var türbede utanmadan gitmiş

36
2
yanıtYanıtla
Mustafa HATİPOĞULLARIMobil-IOS:

Ben sağlam bir ÜLKÜCÜ YÜM.Yorumları okudukça,MHP yi bırakıp oyumu akp ye veresim geliyor.NE KADAR ÇİRKİN YORUMLARDA BULUNUYORSUNUZ.KORKAK ACİZLER ADINIZI BİLE YAZAMIYORSUNUZ.......

2
31
yanıtYanıtla
AktrollermobilWeb@haberler.com:

Helal başbakanım

6
27
yanıtYanıtla
GERÇEK HABER AÇIZ AÇ:

AÇIZ AÇ GERÇEK HABER BU ET 40 TL KIYMA 35 TL PATATES 4 TL SOĞAN 4 TL SİMİT 1 TL ASĞARİ ÜCRET 940 TL AÇIZ AÇ GERÇEK HABER VERİN. SURİYELİLERİ BESLİYORUZ İMF YE BORÇ VERİYORUZ BÜYÜYEN EKONOMİYİZ AMA BİZ VATANDAŞLARA YNSIYAN ÇEBİMİZE GİREN BİŞEY YOK AÇIZ AÇ BUNU HABER YAPIN. . . . AÇIZ AÇ. . .

26
7
yanıtYanıtla
Bulle Mobil-IOS:

Helal sana başbakan siz ne yaparsanız doğrudur.

8
24
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

İnadina akp inadina Tayyip

8
22
yanıtYanıtla
Tüm 205 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title