Haberler

Başakşehir 11 ayın sultanı Ramazan'a hazır

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayına günler kala tüm hazırlıklarını tamamlandı.

Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayına günler kala tüm hazırlıklarını tamamlandı. Bu yıl "İyilik paylaştıkça çoğalır" sloganıyla düzenlenecek etkinliklerin adresi Başakşehir Kent Meydanı olacak. Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında kurulan ramazan çadırlarında, kitap fuarının da bulunduğu birçok etkinlik düzenlenecek.

Başakşehir Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında iki yıldır dijital olarak hazırladığı ramazan etkinliklerini ilçe sakinleriyle yeniden buluşturmaya hazırlanıyor. Başakşehir Kent Meydanı başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yapılacak ramazan etkinlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER RAMAZAN ÇADIRINDA

Başakşehir Belediyesi, bu seneki ramazan konseptini "paylaşmak" olarak belirledi. Ramazan sevincini birlikte paylaşmak için Başakşehir Kent Meydanı'nda hazırlanan ramazan çadırında birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Kitap fuarına ev sahipliği yapacak ramazan çadırında sözleri ve nağmeleriyle gönüllere dokunan Mustafa Demirci, Halil Necipoğlu, Aykut Kuşkaya, Dursun Ali Erzincanlı, Hayati İnanç ve Nurullah Genç ve daha birçok isim Başakşehirli sevenleriyle buluşacak.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK

Başakşehir Belediyesi, çocuklar ve gençler için ramazan ayı boyunca özel etkinlikler düzenleyecek. Yarışmalar, Karagöz ve Hacivat, orta oyunu, Nasreddin Hoca'dan hikayeler, akrobasi gösterisi, ramazan maskotları, İbiş ve Memiş kukla gösterisi, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle çocuklar doyasıya eğlenecek. Çocukların ve gençlerin buluşma noktası olan gençlik merkezi, kültür ve yaşam parkları ve bilgievlerinde de ramazan sevinci paylaşılacak. Sular Vadisi, Kaya Park, Ayazma Park, Hayal Park, Bahçeşehir Gölet ve Boğazköy'de gezici çocuk etkinlikleri düzenlenecek.

RAMAZANDA RADYO BAŞAKŞEHİR DİNLENİR

"Mutluluğun sesi" Radyo Başakşehir, dopdolu programlarla Başakşehirlilerin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilerine ramazanın coşkusunu yaşatacak. Ramazan ayı boyunca her gün imsak vaktinden sonra ve saat 10.00'da mukabele takibi yapılabilecek. "Türkiye'de Ramazan" programı ile her gün farklı bir şehrin belediye başkanı Radyo Başakşehir mikrofonlarına konuk olacak. "Radyo Sokağı" ile 30 günde 30 radyocu ağırlanacak. "Ramazan Neşesi ile Ramazana Dair Özel" programında çocuklara ramazanı sevdiren hikayeler anlatılacak.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title