Haberler

Bartın SGK Müdürlüğü'nde Tuvalet Skandalı

Güncelleme:

SGK Müdürlüğü'nde çalışan lise öğrencisinin, kadınlar tuvaletinde yandaki odaya açılan pencereden cep telefonu ile görüntüsünü çeken temizlik görevlisi işten çıkarıldı.

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü kadınlar tuvaletinde 18 yaşındaki stajer öğrencinin, yandaki odaya açılan küçük pencereden cep telefonu ile görüntüsünü çektiği iddia edilen temizlik görevlisi 35 yaşındaki T.K.'nın işine son verildi. Valilik olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

ÇIĞLIK ATARAK TUVALETTEN ÇIKTI

Olay, geçen hafta pazartesi günü meydana geldi. Kurumda stajer olarak çalışan lise öğrencisi, iddiaya göre kadınlar tuvaletinde bulunurken, yandaki odaya açılan küçük pencereden cep telefonu ile görüntüsünün çekildiğini fark etti. Öğrenci, çığlık atarak tuvaletten çıktı. Güvenlik görevlileri, öğrencinin durumu anlatması üzerine cep telefonu ile görüntü çektiği iddia edilen temizlik görevlisi T.K.'yı İl Müdürü Bilal Canbolat'ın odasına götürdü. 2011'de kurumda temizlik görevlisi olarak işe başlayan T.K.'nın telefonuna el konulurken, işine son verildi.

'GÖRÜNTÜLERE İL MÜDÜRÜ EL KOYDU'

Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, olayla ilgili idari soruşturmanın başlatıldığını söyledi. Öğrencinin 18 yaşında olduğunu ve olayla ilgili şikayetçi olup olmama konusunda kararını henüz vermediğini belirten Vali Yardımcısı Coşkun, şöyle dedi:

"Eğer şikayetçi olursa, biz idari soruşturmayla ilişkilendirip, adliyeye o dökümanları göndereceğiz. O kamera görüntülerine falan il müdürü el koydu. Savcı istemesi halinde hazır bir şekilde gönderilecek. Ama öğrenci, 'acaba kamuoyunda ismim lekenir mi' endişesi taşıdığı için tereddütleri var. Biz de 'şunu yap ya da bunu yap diyemiyoruz.' Kendisi haklıdır, böyle bir endişe taşımakta ve bu konuyla ilgili birazcık duyarlı davranıyoruz. Bizim bayan personelimiz onunla istişare yapıyor. Eğer 18 yaşından küçük olsaydı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü devreye girmesi gerekirdi. Ama bu durumda kendisinin karar vermesi gerekiyor. Biz idari soruşturmayı yapıyoruz. Personelin de işine son verildi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Ünal Coşkun Bartın Güncel Güncel Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500

Yorumlar (31)

EEEE:

akp zıhnıyetı :D ALDIKLARI ISCILER HEP PROBLEMLI VERDIKLERI IHALELER HEP PROBLEMLI

30
45
yanıtYanıtla
baybars:

yeni türkiyede her şey mübah oldu, 12 yılda ülke yok oldu

41
34
yanıtYanıtla
MALATYALI:

AÇLIKTAN NEFESİ KOKANLARI DEVLET TAŞERON İŞÇİ SIFATIYLA İŞE ALIP EKMEK SAHİBİ EDER SONRADA KARINLARI DOYUNCA İŞTE BÖYLE ŞEYLERİ KALKAR ADİ ŞEREFSİZ PİSLİKLER. . .

60
4
yanıtYanıtla
gazkafa:

neden çığlık atmış bu kadar. sahilde soyunanlar niye çığlık atmıyo.

12
51
yanıtYanıtla
akilli olunmobilWeb@haberler.com:

87 puanla temizlik işçisi bile olamadik olanda sapiklik peşinde.

36
0
yanıtYanıtla
hüseyın ayhan:

doğruysa bu adı ınsanları ıbretı alalem ıçın çırıl çıplak sokakta serğıleyecek sın adı herıf senın yokmu anan kardeşın kızın ınsanlığın yüz karaları

33
0
yanıtYanıtla
nasıl yetiştirilmiş:

ben amerikalı 20 yasındaki bir gençle tanışmıştım ne kadar agır başlı bilgili saygılı akıllı karar veren ve düşünerek konuşan baktımda ya bızım genclerımız aradaki ucurum farkı var dedimki bunlar tabıkıde marsa gıdecekler dünyayıda bunlar yönetecekler demekki dedim bizim gençde iş bulduğuna şükretmeden kamera ya sarılmış tövbe tövbe

27
4
yanıtYanıtla
egriye egri:

AKP DÖNEMINDE AHLAKSIZLIK ZIRVE YAPTI, NEDENINI SÖYLEMELIYIM: BIR COOK MENFAATCi KiSi:MÜLÜMAN KILGINA GIREREK , KENDiSiNi KOYU AKP, Li OLDUGUNU SÖYLEREK, VEYA YAKASINA AKP ROSETi TAKARAK, BiR SEKiLDE BiR YERLERDE CALISABiLiYOR. . AMA KILI KIRK YARARSAK;KiMSE KiMSEYi KOLAY KOLAY KANDIRAMAT HERHALDE. .

18
9
yanıtYanıtla
Haycan:

Arkadaş bir insanın hacetini giderirken fotosundan nasıl bir haz alır bir insan. Rabbim ıslah etsin.

26
0
yanıtYanıtla
Abdi:

Isten cikarmak yetmez. Hapse atmak gerekir.

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title