Haberler

Barış Akarsu'nun Takılarının Çalınmasında Diğer Şüpheli de Yakalandı

BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde merhum şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesinin oturduğu, aynı zamanda müze olan evin soyulması olayına karışan 2 şüpheliden 26 yaşındaki Hulusi Y. de Ankara'da yakalanarak sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde merhum şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesinin oturduğu, aynı zamanda müze olan evin soyulması olayına karışan 2 şüpheliden 26 yaşındaki Hulusi Y. de Ankara'da yakalanarak sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer zanlı Adem E. de daha önce Ankara'da yakalanmıştı.

Bodrum'da 29 Haziran 2007'de 28'inci doğum gününü kutladığı gece geçirdiği kazada yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun, Amasra'da annesi Hatice Akarsu'nun oturduğu evine geçen 7 Ağustos'ta giren 2 kişi, şarkıcının kolye, küpe, künye, yüzük gibi kişisel eşyalarını çaldı.

Hatice Akarsu'nun köyde olduğu sırada meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlatan polis, eve giren şüphelilerden 28 yaşındaki Adem E.'yi, olaydan 1 hafta sonra Ankara'da yakaladı. Çaldıkları eşyaların diğer arkadaşında olduğunu ileri süren Adem E., tutuklandı.

Merhum şarkıcının çalınan eşyaları geçen 9 Eylül'de, Adem E.'nin annesi tarafından Amasra Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Adem E.'nin annesi, eşyaları firari şüpheli Hulusi Y.'nin anne ve babası tarafından polise teslim etmesi için kendisine verildiğini söyledi.

Firari şüpheli Hulusi Y. de dün Ankara'da yol kontrolü sırasında yakalanarak Amasra'ya getirildi. Emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edilen Hulusi Y., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

'YÜZÜK GELMEDİĞİ İÇİN ÜZGÜNÜM'

Adliye önünde açıklama yapan Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, 9 Eylül'de kendisine teslim edilen takılar arasında oğluna ait yüzüğün olmadığını söyledi. 43'ü oğluna ait, diğerleri kızının 99 parça eşyayı geri aldığını hatırlatan Hatice Akarsu, "Şüpheli ile adliyede yüzleştim. Yüzüğü almadığını söylüyor, inkar ediyor. Sen oradaki yüzüğü nasıl görmezsin? Asla şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Maddi manevi tazminatımı da açacağım. Çaldıkları takılar arasında kızımın künyesi de vardı. Bana iade edilenler arasında o künye yoktu, bozdurup satmışlar. Oğlumun yüzüğü de o künyenin yanındaydı. Ben oğlumun en özel günlerinde parmağıma takardım. Şahısların yakalanmasına sevindim, Allah polislerimizden razı olsun ama yüzüğüm gelmediği için çok üzgünüm. Çocuğumun hatırası gelmedi, elim bomboş kaldı" diye konuştu.

- Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Akarsu Bartın Amasra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title