Haberler

Bandırma'da Silahlı Kavga : 3 Yaralı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde roman vatandaşların yaşadığı mahallede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde roman vatandaşların yaşadığı mahallede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olaylar esnasında kavgayı ayırmaya çalışan polis ekiplerine de saldıran vatandaşlar biber gazı sıkılarak dağıtıldı.

Bandırma ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde bir ay önce uyuşturucu satıcıları arasında yer kavgası nedeniyle çıkan silahlı kavgada 39 yaşındaki İbrahim Korkmaz ölmüş 4 kişide yaralanmıştı. Gerginliğin devam ettiği mahallede akşam saat 18.00 sıralarında karşılaşan iki grup arasında yine sözlü tartışma çıktı. Tartışma esnasında silahlara sarılan grup üyeleri birbirlerine ateş etmeye başladılar. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada Ahmet Malgir, Salih Malgir ve İbrahim Malgir vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Özel araçlara taşınan yaralılar, Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürüldüler.

Olayların büyümesi üzerine mahalleye çok sayıda Çevik kuvvet ekibi gönderildi. Devam eden kavgayı ayırmak isteyen polis ekiplerine de saldıran mahalle sakinlerini dağıtmak için polis biber gazı sıkıp kalabalığın arasına gaz bombası attı. Mahallelinin attığı taşlardan dolayı polis araçlarında maddi hasar oluştu. Çok sayıda kişi atılan gaz bombasından etkilenirken mahalleye giriş ve çıkışlar polis tarafından yasaklandı.

Olaylarla ilgili tabancayla ateş ettikleri iddia edilen Selçuk A. ile Abdil K.'nin gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MT (FK/RT) - Balıkesir / Bandırma

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Korkmaz Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title