Haberler

Bandırma'da Dolmuş Şoförleri Arasında Arbede Çıktı

Polisin müdahalesi- Görgü tanığının olayı anlatması- Yanan otobüsün görüntüsü- Olay yeri inceleme çalışmaları Bandırma'da dolmuş şoförleri arasında arbede çıktı- Toplu taşıma hizmeti veren iki firmanın şoförleri arasında çıkan arbede sonucu biri kadın 4 kişi yaralandı- Olay sonrası bir midibüs yakılarak kullanılamaz hale getirildi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, toplu taşımacılık işiyle uğraşan iki grup arasında çıkan arbedede biri kadın 4 kişi darbedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Polisin müdahalesi- Görgü tanığının olayı anlatması- Yanan otobüsün görüntüsü- Olay yeri inceleme çalışmaları Bandırma'da dolmuş şoförleri arasında arbede çıktı- Toplu taşıma hizmeti veren iki firmanın şoförleri arasında çıkan arbede sonucu biri kadın 4 kişi yaralandı- Olay sonrası bir midibüs yakılarak kullanılamaz hale getirildi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, toplu taşımacılık işiyle uğraşan iki grup arasında çıkan arbedede biri kadın 4 kişi darbedildi. Olayın ardından bir midibüs ateşe verildi.Alınan bilgiye göre, Ömerbey Yolcu Taşıma Kooperatifi üyeleri, yeni araçlarının hizmete alınması dolayısıyla İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Terminali önünde tören yaptı.Törenin ardından aynı noktadan yolcu almak isteyen bu kooperatifin üyelerine, güzergah izin belgesinin Liman Alışveriş Merkezi'ne kadar olduğunu öne süren Bandırma Ulaşım AŞ şoförleri karşı çıktı. Bunun üzerine taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.Her ikisi de özel firmalar olan kooperatif ile şirketin çok sayıda üyesinin karıştığı, sopa, tekme ve yumrukların kullanıldığı arbedede, şoförlerden Hasan Usta, Murat ve İsmail Ersöz ile bir şoförün yakını olduğu öğrenilen Fahriye Toz yaralandı. Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.Bazı kişiler tarafından ateşe verilen Bandırma Ulaşım AŞ'ye ait midibüsteki yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.Polis ekipleri, olay sonrası çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Arda Güler mücadeleye yedek başlayacak! Şampiyonlar Ligi finalinde takımların ilk 11'i belli oldu

Arda Güler mücadeleye yedek başlayacak! Şampiyonlar Ligi finalinde takımların ilk 11'i belli oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title