Haberler

Balkanlar'da Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Prijepolje Belediyesi'nin Eyüp Belediyesi ve Sancak Dostları Platformu'nun desteğiyle gerçekleştirdiği organizasyonda 84 çocuk sünnet ettirildi.

Sırbistan'da Boşnak nüfusunun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesi Prijepolje'de Eyüp Belediyesi ve Sancak Dostları Platformu'nun katkılarıyla anlamlı bir organizasyona imza atıldı.

Balkan ülkeleriyle her zaman dostluk ve işbirliği çerçevesinde çeşitli kültürel etkinlikler gerçekleştiren ve Prijepolje kardeş şehir olan Eyüp, yeni bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Balkanlar ile var olan kardeşlik köprülerinin daha çok güçlenmesine vesile olacak bu etkinlikte, 84 çocuk muhteşem bir şölenle sünnet ettirildi. Eyüp Belediyesi, Prijepolje'deki şölende, sünnet olan her çocuğa sünnet elbisesi ve bisiklet hediye etti. Yöresel halk oyunlarının gösterisi ve çocuklar için çeşitli animasyonların da yer aldığı şölendeki Boşnak müziği konseri, konukların ilgi odağı oldu.

Prijepolje Belediye Başkanı Emir Haşimbegoviç, Sancak Platformu Başkanı Salih Akgül, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Semih Dikyol, İBB İston A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ağırman, İBB Belbim A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Polat, İSKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cafer Sezgin, Esenler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kürşat Gülrenk , Tek Rumeli TV Yöneticisi Atilla Baykal, Sancak Dostları Grubu temsilcilerinin de katıldığı sünnet şöleni, bir bayram havasında geçti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esenler Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title