Haberler

Henüz 20 yaşındaydı! Motokuryelik yapan üniversiteli sipariş götürdüğü noktada vahşice katledildi

Güncelleme:

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi, sipariş götürdüğü sokakta uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırgan ve babası yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü öğrencisi olan ve kuryelik yapan 20 yaşındaki A.E.A., sipariş götürdüğü noktada henüz bilinmeyen bir nedenle 17 yaşındaki E.Ö.'nün bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan talihsiz genç, olay yerinde can verdi.

KURYELİK YAPAN ÜNİVERSİTELİ GENCE 10 BIÇAK DARBESİ

Siparişi teslim etmek için motosikletle yola çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre A'ya, 17 yaşındaki E.Ö.Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, vücudunun bazı yerlerinden 10 bıçak darbesi alan Ata Emre A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Balıkesir Üniversitesinde turizm ve otelcilik programı öğrencisi olup ailesi Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan gencin cansız bedeni, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

CİNAYET İŞLEYEN OĞLUNU SAKLADI

Alkollü olduğu öğrenilen ve olay yerinden kaçan E.Ö. ile onu sakladığı belirlenen babası O.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö'nün kasten yaralama, tehdit gibi olaylardan 6 suç kaydının çıktı.

BALIKESİR VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece Karesi ilçemizde kuryelik yaparak harçlığını çıkaran üniversite öğrencimizin hunharca bıçaklanarak öldürüldüğünü üzüntüyle öğrendim. Emniyetimiz tarafından şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (19)

MUSTAFA DİNÇ:

17 yaşında 6 adet suç kaydı var, bir şekilde serbestçe dolaşıyor ve cinayet işliyor. hiç uğruna gencecik insan yaşamını kaybediyor. ölen gencin ailesi nasıl bir adalet beklesin suç kimde

290
3
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

idam bazen kaçınılmaz

254
3
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

bir gün herkes ŞERİAT gelsin diyecek.

182
52
yanıtYanıtla
SUNSET null:

Yok "Herkes" demez Ama sen şeriat olan yere gidebilirsin.

yanıt84
yanıt170
Abdullah KARAMAN:

sunset.. asıl sen esas Ata yurdun Yunanistana gidebilirsin

yanıt143
yanıt64
Cango:

Evet adil bir düzen işin şer i hükümleri temel alan yasalar gelmeli. Şeriat korkusu olanlar için söylüyorum müsterih olsunlar. Gayrimüslimlerin hakları ve özgürlükleri de güvence altında olur.

yanıt5
yanıt4
Serkan bey:

Avrupalı ülkeler neden huzur içinde ve hukukun üstünlüğü var?orda şeriatmı var?islam ülkelerindeki geri kalmışlar neden avrupaya gitmek için can atıyor?

yanıt5
yanıt0
Murat Vural:

20 yaşındaki gencin katilini devletimiz içerde üç öğün yemeğini vererek sözde cezamı vermiş olacak ?

205
1
yanıtYanıtla
hakan er:

Kısasta hayat var

163
2
yanıtYanıtla
Özgür Çevik:

Buradan şeriat çıkartmak çok vahim, katil muhtemelen şeriatla yönetilen ülkelerden gelmiştir. Kimliğinin gizlenmesi ilğinç. İdam bu katillere olmalı ama güvenemediğim bunlara değilde cezaevlerinde suçsuz yere yatanlar varya onlara uygulanır. Aklımızı başımıza alalım her konuda değerlerimizi kaybediyoruz. Değerlerini kaybeden toplumlar hep geri gider.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title