Haberler

Balıkesir'de Kaçakları Taşıyan Minibüs Devrildi: 11 Ölü, 31 Yaralı

Güncelleme:

Balıkesir'de bu sabah Suriyelileri taşıyan bir minibüsün istinat duvarına çarpması sonucu 11 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Yolcuların yanlarındaki can yelekleri dikkat çekti.

Balıkesir'in Havran ilçesi yakınlarındaki Şapçı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Suriyelileri taşıyan aracın istinat duvarına çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

MİNÜBÜS İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI

Kaza bugün saat 09.00 sıralarında, Balıkesir-Havran kara yolunun Amasçakılı mevkiinde meydana geldi. Balıkesir yönünden Edremit yönüne doğru giden minibüs, yokuş aşağı inerken kontrolden çıktı. İçerisinde kapasitesinin çok üzerinde yolcu bulunan minibüs, yol kenarındaki istinat duvarına çarpıp takla attı.

CAN YELEKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Kazada, kara yolu savaş alanına dönerken, minibüstekilerin yanlarında can simitlerinin de olduğu ortaya çıktı.

11 KİŞİ ÖLDÜ, 31 KİŞİ YARALANDI

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, ilçe yakınlarındaki Şapçı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Suriyelileri taşıyan minibüsün istinat duvarına çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin öldüğünü, 31 kişinin yaralandığını söyledi.

25 KİŞİLİK MİNÜBÜSE 40 KİŞİ BİNDİRİLMİŞ

Kaymakam Öztürk, 25 kişilik olmasına rağmen 40'a yakın Suriyelinin bindirildiği bir minibüsün, Şapçı mevkiinde kaza yaptığını söyledi.

"ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİYORUZ"

Aracın istinat duvarına çarptığını belirten Öztürk, "8 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri ise hastanede kurtarılamadı. Ölü sayısının artmasından endişe ediyoruz. Göçmenlerin Ayvalık'a doğru gittiklerini öğrendik." diye konuştu.

YUNAN ADALARINA GEÇMEK İSTİYORLARDI

Suriyeli sığınmacıların İstanbul'dan yola çıkıp, Yunan Adaları'na geçmek için Ayvalık sahillerine ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi.

ÖLENLERİN HEPSİ ERKEK

Ölen Suriyelilerin tamanının erkek olduğu belirtildi. Büyük bölümü erkek olan yaralıların 18'i Edremit Devlet Hastanesi, 5'i Edremit Körfez Hastanesi, 5'i Balıkesir Devlet Hastenesi, 3'ü Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların çoğunun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasin Öztürk Balıkesir Ayvalık Havran Yaşam Güncel Haberler

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

500

Yorumlar (104)

gerçekçi:

Kurt kardeslerim akpnin kıymetini bilin unutmayın eskiden sizlere kro diyolardi kürtçe konusamiyordu nuz trt de kanal bile açtı adamlar nankör olmayin hepimizin ortak noktası islamdır yıllarda omuz omuza savastik geçmişte Kürtlere haksızlık yapıldı ama o geçmişi akp yle karıştırmayın akp bir devrim baslatti osmanli zamanı hiç böyle sorunlar yoktu sadece ermeniler gayri muslimlerin sorunlari vardı ayaklaniyolar di kurt Türk kardeştir hepimiz fatih sultan mehmet kadar Türk Selahattin

13
21
yanıtYanıtla
YAKIN TARİH HABURDA BAKANLARIN SEVİNCİ:

KRO DOĞRU SÖYLÜYOR AKP PKK YA VERDİĞİ DESTEKLE HABURDA HALAY BİLE ÇEKMEDİMİ.

yanıt8
yanıt4
Ceyhanlı:

Evet boşuna akpkk demiyoruz ama biz hala kürtlere kro diyoruz kacışınız yok krosunuz

yanıt6
yanıt6
Drtyl:

9 beleşçi vatan haini gitmiştir

6
25
yanıtYanıtla
alçak herif:

siz böyle alçaksınız işte

yanıt6
yanıt4
İMAM İSMAİL:

ALLAHIN RAHMETİ ÜZERLERİNE OLSUN BU GARİBANLARIN

yanıt6
yanıt1
Selma yalçın:

Allah hiç kimseyi evinden yurdundan etmesin bukadar insana niye sahip çıkılmıyor bu insanlar Türkiyeye girerken ne umutlarla geliyorlar bir lokma ekmek kazanmak için dünyaları kararıyor Allah yardımcıları olsun Rabbim rahmetler ihsan eylesin

28
2
yanıtYanıtla
ethemturk:

Kendi ülkelerini terkederek kaçanlar bizim kitapda korkak denir madem öyle kendi birlik ve beraberliği için savaşarak ölselerdi daha şerefli olurdu. Türkiye ye gelen Suriyeli ler 6 milyondan fazla bu söylediğim savaşa bilecekler olan . onlarda onur olsaydı kendi ülke topraklarından kaçmazlardı

yanıt6
yanıt4
LAZ OGLU:

INSAN HAYATININ BU KADAR UCUZ OLDUGU BASKA BIR DEVLET YOK IKI AY BANA YETKI VERSINLER EGER BU MILLETI KUZUYA CEVIRMEZSEM BEN TURKLUKTEN VAZ GECECEM

6
23
yanıtYanıtla
asi:

barbarlıktan vazmı geçecen duyda inanma :))

yanıt2
yanıt3
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title