Haberler

Bakanlar Kurulundan Kamulaştırma Kararı

Güncelleme:

Küçük Su İşleri Projesi kapsamında Tekirdağ Merkez Nusratlı Göleti ve Sulaması işinin yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Küçük Su İşleri Projesi kapsamında Tekirdağ-Merkez Nusratlı Göleti ve Sulaması işinin yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, 2014 Yılı Yatırım Programında yer alan Küçük Su İşleri Projesi kapsamında Tekirdağ-Merkez Nusratlı Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla belirlenen taşınmazlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Merkez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cemil sakaoğlu:

buraya gölet falan istemiyoruz tekirdağ nusratlı köyü arası 7 km dir köyün altına yapılacak gölet köyümüze zararı olacaktır köy kayacaktır verimli topraklarımız gidecektir ben şahsen topraklarımızın satılmasını istemiyorumoraya gölet yapanlar insafsızdır anlamalarını istiyorum oraları baba yagigarıdır değeri biçilemez ölçülemez satamak ve gölet yaptırmak taraftarı değiliz zorlan almak isterlerse değeri cok pahalıya mal olur ben dönümünü 500 milyarda verseler satmak istemem ama zorla almak isterlerse alan kişilerde şerefsizdir haklarımı helal etmem onlara lanet yağdırırım şerefsizlere

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title