Haberler

Bakan Yıldız, Eskimo Usulu Balık Avladı

Partisinin Ardahan aday tanıtım programlarına katıldıktan sonra Çıldır ilçesine geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, protokolle birlikte Çıldır gölünde atlı kızağa bindi.

Partisinin Ardahan aday tanıtım programlarına katıldıktan sonra Çıldır ilçesine geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, protokolle birlikte Çıldır gölünde atlı kızağa bindi. Atlı kızağı Bakan Yıldız kullanırken, yanında Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ramazan Korkmaz arkasına ise Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Vali Seyfettin Azizoğlu oturdu. 123 kilometre kare yüzölçümü alanıyla Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve kış mevsiminde yüzeyinin tamamı donan Çıldır gölü üzerinde Atlı kızak kullanan Bakan Taner Yıldız, ilk defa böyle bir deneyiminin olduğunu belirterek büyük bir zevk aldığını söyledi. Bakan Yıldız daha sonra yüzeyi buz tutan Çıldır gölünde eskimo usulü balık avladı. 10 Çıldır sarı balığı yakalayan Bakan Yıldız, Gerçekten farklı ve zevkli bir iş. Balıkçı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 4 kilo balık yakaladık. İnşallah bereketli olur. Çıldır gölünde kışın buzun kalınlığı ciddi boyutlara ulaşıyor. Burada da balıkçılar için bir geçim kaynağı oluşuyor. Bu gölü görmeden gitmek olmazdı. Hamdolsun bu keyfide yaşamış olduk diye konuştu. Tuttuğu balıkları 200 lira karşılığında balıkçılardan satın alan Bakan Yıldız Şimdiye kadar sen hiç bakan parası aldın mı, bereketli olur inşallah dedi. Karayolu ile önce Kars'a oradan Ankara'ya gitmek için zamanı kalmayan Bakan Yıldız, ikram edilen çorbayı tası kafaya dikerek içmesi dikkatlerden kaçmadı. Ardahan'a has evelik çorbası içen bakan Yıldız çorbanın çok güzel olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Korkmaz Taner Yıldız Ardahan Çıldır Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title