Haberler

Bakan Soylu: Dört Bir Koldan Bu Ülkeye Saldırıyorlar

– İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin çok zor olduğunu belirterek, "Dört bir koldan bu ülkeye saldırıyorlar, bu ülkeye diz çökertmek istiyorlar" dedi.

– İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin çok zor olduğunu belirterek, "Dört bir koldan bu ülkeye saldırıyorlar, bu ülkeye diz çökertmek istiyorlar" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akşam saatlerinde Trabzon'da Atatürk Alanı'nda düzenlenen referandum mitinginde vatandaşlara seslendi, anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.Terörle mücadelenin zor olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Sizden aldığımız emaneti namusumuzla, onurumuzla, cesaretinizle, ortaya koyduğunuz kararlılıkla, sizin o dik oynama anlayışınızla beraber yapmaya çalışıyoruz. Neyimiz varsa, cesaretimiz varsa sizdendir. Güçlü adımlar atıyorsak o da sizdendir. Terörle mücadele eden ülkedeki kardeşlerinizden biriyim. Bu ülkede terörle mücadelenin çok zor olduğunu sizler de biliyorsunuz. Dört bir koldan bu ülkeye saldırıyorlar, diz çökertmek istiyorlar. Pkk'sı, DEAŞ'ı FETÖ'sü, DHKPC'si. Almanya Sayın Cumhurbaşkanımıza konuşması için izin vermemişti. Pkk'nın Avrupa'daki sözde yöneticilerinden biri Mustafa Karasu bugün, Hamburg'da bir üniversiteye bağlanıyor ve diyor ki; 'Hayır vereceksiniz, hayır vermek zorundasınız ki, PKK kazansın.' Açık söylüyor, net söylüyor."

'ERKEN SAATLERDE BİR İHBAR GELDİ'

Sabah saatlerinde bir ihbar geldiğini kaydeden Bakan Soylu, konuşmasını şöyle dürdürdü:

"Türkiye'nin nasıl bir süreç içerisinde olduğunu anlatmak için sizlere bir şey söyleyeceğim. Bu sabah İçişleri Bakanlığı'na gittiğimde, sabahın erken saatlerinde önüme tüm detaylarıyla bir ihbar geldi. FETÖ'den dolayı tutuklanan hakim ve savcılarla alakalı. Bir hukuk bürosuna, bizim dost diye bildiğimiz bir batılı ülke, külliyatlı bir para gönderiyor ve diyor ki; 'Bu avukatları siz savunacaksınız. Gördüğünüz eksiklikleri Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bildireceksiniz. Ondan sonra da biz gereğini yerine getireceğiz.'Sözleşme yapıyorlar. O hukuk bürosundaki bir vatansever avukat, 'Bu ülkeye ihanettir, bu topraklarımıza ihanettir, memleketimize ihanettir' diye bunu bize bildiriyor. Sözleşmeleriyle, bütün detaylarıyla beraber bildiriyor. Ey Türkiye, 7 düvel İstiklal mücadelesinde ve Çanakkale'de üzerimize gelmişse bugün de geliyor, ama nafile. Türk milleti ayaktadır."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandumda 'Evet' oyu isteyerek konuşmasını tamamladı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Trabzon PKK Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title