Haberler

Bakan Mehdi Eker Taziye Ziyareti İçin Cizre'ye Geldi

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker taziye ziyareti için ilçeye geldi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER beraberinde Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Başkanı İbrahim YİĞİT ile birlikte Şeyh Muhammed Ataullah SEYDA'nın Taziyesine katılmak üzere Diyarbakır'dan helikopterle ilçeye geldi.

Şeyh Muhammed Ataullah SEYDA,18 Eylül 2013 tarihinde Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, cenazesi de ilçemizde Şeyh Seyda Camisi Aile Kabristanı'nda defnedilmişti.

Helikopterle Cizre Kalesi'nde bulunan helikopter pistine inen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER ve Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim YİĞİT'i Şırnak Valisi Hasan İPEK, İlçemiz Kaymakamı Şenol KOCA ile bazı Kurum Amirleri birlikte karşıladı.

Bakan Eker İstanbul Milletvekili İbrahim YİĞİT ile birlikte Şeyh Muhammed Ataullah SEYDA'nın Kale Mahallesinde bulunan taziye evini ziyaret etti. Bakan EKER ve beraberindekileri Cami kapısında Eski Şırnak Milletvekili ve Şeyh Muhammed Ataullah SEYDA'nın kardeşi Abdullah Veli SEYDA karşıladı. Buradan yürüyerek camiye gelen Bakan EKER, merhum Ataullah SEYDA için dua okudu, Veli SEYDA'ya taziye dileğinde bulundu.

Taziye evinde yaklaşık bir saat kalan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER ve Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Başkanı İbrahim YİĞİT Seyda ailesine başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra camiden ayrıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER ve Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim YİĞİT Cizre Kalesi'nde bulunan helikopter pistinden helikopterle ilçemizden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır Ak Parti Cizre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title