Haberler

Bakan Eroğlu, Erzincan Valiliğini Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret ettiIrak’ın kuzeyinde şehit olan sözleşmeli er Adem Akpınar’ın Erzincan’da düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere kentte bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret etti

Irak'ın kuzeyinde şehit olan sözleşmeli er Adem Akpınar'ın Erzincan'da düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere kentte bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret etti.

Ziyarette Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Eroğlu, ardından Valilik makamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş'tan brifing aldı. Yapılan görüşme sonrası Erzincan Valiliği önünde Erzincan'da yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu konuşmasında şehit er Adem Akpınar'a, Allah'tan rahmet dileyerek, şehitlerin baş tacı olduğunu ve şehit ailelerinin 80 milyonun ailesi durumunda olduğunu kaydetti.

Konuşmasının devamında yürütülen çalışmalara değinen Bakan Eroğlu, "Valilik ziyaretimizde projeler hakkına bir çalışma yaptık. Burada hasretle beklenen Vasgirt Deresi var. Vasgirt Deresinin muhteşem bir şekilde yapılabilmesi için gayret gösteriyoruz. Projeler üzerinde incelemeler yaptık. Sayın Başbakanımıza da geçen hafta götürüp gösterdim. O da çok beğendi. Bunun dışlında Dumanlı Tabiat Parkı ile alakalı muhteşem bir proje hazırladık. Bundan 15 gün önce Sayın Başbakanımıza göstermiştim. Beğenmediği yerleri değiştirdik. Tekrardan Erzincan'daki protokolümüzle ele aldık. Turna Çayırı Barajı Erzincan'ın içme suyu ihtiyacını da karşılayacak. Ballı Barajı projesini de önümüzdeki yıl yatırım programı içerisine koyacağız inşallah. Bu baraj sayesinde Erzincan ovasının bir kısmını cazibe ile sulayacak. Akbulut Sulama Birliği'nden sıkıntılar vardı. Onu fesh ettik. Biz her türlü desteği vereceğiz. 7 tane baraj var. Onların biranönce bitirilmesi talimatını verdik. Erzincan muhteşem bir şehir haline geldi. Yıldızı parlak. Ben Valimizin Özel İdare marifetiyle yaptığı çalışmaları gördüm. Hakikaten gurur duydum" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından Terzi Baba Hazretleri Türbesini ziyaret ederek dua etti, akabinde hava yolu ile Erzincan'dan ayrıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Adem Akpınar Erzincan Irak Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

title