Haberler

Bakan Ergün, "17 Aralık" Sorusunu Yanıtlamadı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türk-Meksika İş Konseyi Toplantısı'na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, gazetecilerin "17 Aralık" operasyonuyla ilgili sorularına yanıt vermedi Ceylan İntercontinental Otel'de düzenlenen Türk Meksika İş Konseyi Toplantısı'na Meksika Devlet Başkanı Enrique Peña Nieto, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türk ve Meksikalı işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türk-Meksika İş Konseyi Toplantısı'na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, gazetecilerin "17 Aralık" operasyonuyla ilgili sorularına yanıt vermedi

Ceylan İntercontinental Otel'de düzenlenen Türk Meksika İş Konseyi Toplantısı'na Meksika Devlet Başkanı Enrique Peña Nieto, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türk ve Meksikalı işadamları ile çok sayıda davetli katıldı. Toplantıya katılacak isimler arasında yer alan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan toplantıya gelmedi. Çağlayan'ın programını son anda iptal ettiği öğrenildi. Toplantı sonrasında gazeteciler Bakan Nihat Ergün'e 17 Aralık operasyonu hakkında soru sormak istedi. Gazetecilerin soru talebini Bakan Ergün, "Misafirimiz var, onu uğurlayalım sonra konuşuruz" şeklinde yanıt vererek geri çevirdi. Ergün, Meksika Devlet Başkanı Nieto'yu aracına kadar eşlik ederek uğurladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Nihat Ergün Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title