Haberler

Bakan Çelik'ten, Şanlıurfa'ya Altın Madalya Teklifi

Güncelleme:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası verilmesi için Meclis'e yasa teklifi sundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası verilmesine ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

ŞANLIURFA VEKİLLERİ İMZA VERDİ

Teklifi, Bakan Çelik'in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, İbrahim Halil Yıldız ve Kemalettin Yılmaztekin de imzaladı.

1984'TE 'ŞANLI' UNVANI VERİLDİ

1984'te çıkarılan yasa ile kentin "Urfa" olan adı "Şanlıurfa" olarak değiştirilmişti. Milli Mücadele'deki katkıları nedeniyle Gaziantep ve Kahramanmaraş'a İstiklal Madalyası TBMM tarafından verilmişti. Aynı mücadeleyi gösteren Şanlıurfa'ya madalya verilmemesi öteden beri gündemdeki yerini koruyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasım Gülpınar Ahmet Eşref Fakıbaba Faruk Çelik AK Parti Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (8)

ıoı:

Verilecekse hepsine verilsin. Senin ki oy devşirme başka bir şey değil.

9
1
yanıtYanıtla
Dd:

Gündem degistirme , yoksa saclarinin fönü bozulacak diye ödü patlar bunun....

6
0
yanıtYanıtla
CABİR:

iSTİKLAL MADALYASI OLAN TEK ŞEHİR ''KAHRAMANMARAŞ''TIR. GAZİANTEP YOK

4
1
yanıtYanıtla
Akmal:

Zevzek bakan olduğu ülkeden haberi yok

yanıt2
yanıt1
urfalı:

haklı bir istek.

1
3
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Gaziantebin istiklal madalyası yok. Haberi düzeltin.

4
0
yanıtYanıtla
inşaatçı:

binbir sorunumuz var kendi şehrimizde mülteci olmuşuz iş yok kafayı sıyırmak üzereyiz çoluk çocuğumuza bakamaz olmuşuz iş sorunu kira trafik sorunu yetmezmiş gibi suriyelilerinde arabalarını üklemize doldurdular bize madalya vermeyi düşüniler istemiyiğ bize huzurmuzu işimizi geri verin yeterbizede acıyın

3
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Madalyalı teksehir Kahramanmaraş..

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title