Haberler

Bakan Çelik'in Samsun Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Türkiye'nin Parlayan Bir Yıldız Olduğunu Söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Türkiye'nin parlayan bir yıldız olduğunu söyledi.

Samsun'un Terme ilçesinde KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu'nun kendi adına yaptırdığı "Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi'ni, 19 Mayıs ilçesinde Cumhuriyet Lisesi'ni ve Bafra ilçesinde Bafra Kızılırmak Lisesi Spor Salonu'nun açılışlarını yapan Bakan Çelik'e öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Bafra ilçesinde veliler ile öğrencilere seslenen Bakan Çelik, Türkiye'nin adeta parlayan bir yıldız olduğunu kaydetti. Bakan Çelik, "Karamsarlık pompalayan, karamsarlık tabloları çizen insanlara kesinlikle inanmayın. Türkiye'nin 5 yıl önce Gayri Safi Milli Hasılası 181 milyar dolarken, biz geldikten sonra sadece geçen yıl ihracat 106 milyar dolar gerçekleşmiştir. Yani Türkiye, bölgesinde ve dünyada isminden söz ettiren bir yıldız haline gelmiştir" dedi.

Türkiye'yi farklı maceralara sürüklemek isteyen insanların olabileceğine dikkat çeken Bakan Çelik, "Bugün Mehmetçik, Türkiye'yi bölmek isteyen şer odaklarına karşı amansız bir mücadele vermektedir. Yüreklerimizi birleştirme zamanıdır. Farklılıkların kaşınması gereken zaman değil, ortak paydaların ön plana çıkarılması gereken zamandır" diye konuştu.

(İG-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title