Haberler

Bakan Çavuşoğlu ile Baykal Arasında Mektup Diyaloğu

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temelinin atılacağı alana gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve CHP Eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal arasında mektup diyaloğu yaşandı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi'ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin temelinin atılacağı alana gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve CHP Eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal arasında mektup diyaloğu yaşandı.

Temel atma törenine beraber giren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve CHP Eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal selamlaştıktan sonra, Bakan Çavuşoğlu, Baykal'a 'cevabınızı aldık' dedi. Deniz Baykal ise, Bakan Çavuşoğlu'na 'zaten iş arıyorsunuz' diye cevap verdi. İkili daha sonra beraber yürüyerek temel atma törenindeki yerlerini aldı.

Gerçekleşen temel atma törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, CHP Antalya Milletvekilleri Deniz Baykal, Çetin Osman Budak ve Niyazi Nefi Kara, MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, bölgede bulunan oda ve borsa başkanları, iş adamları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Mevlüt Çavuşoğlu Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title