Haberler

Bakan Bozdağ'ın basın danışmanından muhabire sansür: Buraya sizi almayacaktım biliyorsunuz, lütfen soru sormayın

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın dün sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret edeceğini ifade etmesi akıllara "Genel af mı geliyor?" sorusunu getirdi. Paylaşımın yapıldığı dakikalarda 6. Yılında İstinaf Değerlendirme Toplantısı'nda olan Bakan Bozdağ'ın katıldığı etkinlikte ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel af çalışması yapıldığı iddialarını sormak için salonda bulunan bir muhabir, Bozdağ'ın basın danışmanı tarafından "Soru sormayın" denilerek engellendi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Twitter hesabından dün paylaştığı mesajda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceğini belirterek, "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini sayın Adalet Bakanımıza bugün anlatacağım" dedi.

Bakan Bozdağ'ın basın danışmanından muhabire sansür: Buraya sizi almayacaktım biliyorsunuz, lütfen soru sormayın

SALONDA DİKKAT ÇEKEN OLAY

MHP'li Yıldız'ın yaptığı bu paylaşım akıllara "Genel af mı geliyor?" sorusunu getirdi. Tweet'in atıldığı dakikalarda 6. Yılında İstinaf Değerlendirme Toplantısı'nda olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması beklenirken ise salonda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

MUHABİRE SANSÜR KAMERADA

Adalet Bakanı Bozdağ'a "Genel af çalışması mı yapılıyor?" sorusunu yöneltmek için salonda sırasını bekleyen FOX TV muhabiri, Bozdağ'ın Basın Danışmanı Bilal Çetin'in engeliyle karşılaştı.

"NORMALDE BEN SİZİ BURAYA ALMAYACAKTIM"

Salona girişinde direkt olarak muhabirin yanına giden Çetin, "Hanımefendi bak, rica ediyorum. Soru sormayın, bak rica ediyorum. Bak normalde ben sizi buraya almayacaktım. FOX TV'yi almayacaktım. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi'nin şeyi var. Rica ediyorum soru sormayın" dedi.

GAZETECİLERİN SORU SORMASINI ENGELLEDİ

Muhabirin "Neden?" sorusuna yanıt veremeyen Çetin, Bozdağ'ın başka bir çıkış kapısından geçmesini sağlayarak gazetecilerin soru sormasını engelledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Bekir Bozdağ MHP Haberler

500

Yorumlar (10)

özen66:

kesinilk yerınde bir karar.yalan haberlerı kanıtlanmıs ve hala yalan haberlerıyle mılletı kandırmaya calısan bır kanal

17
99
yanıtYanıtla
Tumbak:

Basın özgürlüğü olmayan bir ülkede demokrasi var demek yanlış our!

83
12
yanıtYanıtla
Esma Hüsna Saygılı:

başkan beye yalakalık yapmayan bir kanal

78
11
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

ülkede basın kelebekler gibi özgür isteyen istediği bir devlet yöneticini serbestçe eleştirebiliyor ve bu yüzden çocuklar dahil kimse mahkemeye verilmiyor ülkemizdeki sayın yöneticilerimiz her eleştiriyi anlayışla sabırla cevaplandırıyor ve bundan mutluluk duyuyorlar

27
46
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

güzel bir ironi ama dikkat anlamayan çok olur

yanıt21
yanıt4
funy Cup:

aynen

yanıt12
yanıt14
Hayri :

Kendine böyle çapsız bir adamı danışman seçen bakana ben hiç bir şekilde guvenmem 18 yaşında bir gence git bunu muhabire söyle desen söylemez

29
4
yanıtYanıtla
hayırdır:

Kınadığı, Eleştirdiği, Ayıpladığı ne varsa ona dönüştü AKP!

26
3
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Buyrun !!! İşte adalet, işte hak , işte özgürlük ...

24
4
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Aynı muamele ile karşılaşacağınız günler geldiğinde ne diyeceksiniz bakalım?? Hani basın özgürdü

15
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title