Haberler

Bahçeli'yi Çıldırtan Muhabir: Bu Soruyu Nasıl Soruyorsun Sen

Güncelleme:

Devlet Bahçeli AK Partili vekil Korkmaz'ın kendisi için söylediği ağır sözleri hatırlatan muhabire çok kızdı: "O bizim muhatabımız değil. Bu soruyu nasıl soruyorsun sen."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP lideri, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın kendisi için söylediği sözleri hatırlatan bir muhabire çok sinirlendi. Bahçeli, "O bizim muhatabımız değil. Bu soruyu nasıl soruyorsun?" diyerek gazeteciyi azarladı.

BAHÇELİ'Yİ ÇILDIRTAN SORU

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın "Sayın Devlet Bahçeli, eğer sapık görmek istiyorsanız lütfen aynaya bakın" ifadeleri hatırlatılınca Bahçeli adeta çıldırdı.

"BU SORUYU NASIL SORUYORSUN?"

Muhabirin "Efendim AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz geçtiğimiz hafta sizin için ağır ithamlarda bulundu" sorusunun hemen ardından ses tonu sertleşen Bahçeli, "O bizim muhatabımız değil. Bu soruyu nasıl soruyorsun. Onu adam yerine mi koyuyorsun. Hı! Hadi bakalım" diyerek gazetecilerin yanından ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Korkmaz Devlet Bahçeli Ak Parti Düzce Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (99)

BAYTAR:

SEN MHP''NİN BAŞINDA OLDUĞUN SÜRE ZARFINDA MHP ERİMEYE SAYENDE MAHKUM. KEŞKE MUHABİR ELİNİ ÖPEYDİN BAHÇELİNİNDE MUTLU EDEYDİN EL ÖPTÜRMEYİ KENDİLERİ ÇOK SEVER

177
13
yanıtYanıtla
84510Mobil-ANDROID:

al sana mhp :-) komik parti :-)

31
47
yanıtYanıtla
AgustomobilWeb@haberler.com:

Bunlar iktidara gelse konusmayida yasklarlar. Bir soruya bile tahammulleri. Yok. Iyiki aziz milletimiz bunlarin oyunlarina. Gelmiyor.

19
57
yanıtYanıtla
Türküm:

Sayın Devlet Bahçeli''yi tebrik ederim. Yüce dinimizi siyasetine alet edip kutsallarımızla dalga geçen Akp zihniyetine resmen ''adam değilsiniz'' demiştir. Helal olsun. Mhp''yi seviyoruz.

65
7
yanıtYanıtla
mehmet:

muhabir iyi çakmış ama

20
40
yanıtYanıtla
Antepli:

Oyumu her genel seçimde AKP''ye verdim. AKPnin icraatı kadar yanlışı da oldu. Zaman MHP zamanı dostlar. Vatan bölünmesin PKKlı köpekler sussun.

34
25
yanıtYanıtla
MrtMobil-IOS:

Adamsın adam

18
33
yanıtYanıtla
yolyemez:

Devletin başına devlet geçecek.

27
21
yanıtYanıtla
istanbullumobilWeb@haberler.com:

Seveler böyle soruyu ..... Birdaha da sorabileçek erkek cıkarmı bakalım

9
35
yanıtYanıtla
100 MİLYON KÜRD:

EY FAŞİST FAŞOLAR IYI DINLEYIN BU SECIMDE BARAJ ALTINDA KALACAKSINIZ VE TURKIYE TARIHINDEN SILINECEKSINIZ VE HDP SIZDEN COK OY ALACAK ZORUNUZA GITMESIN BURDA HAVLAMAYIN KEMIK YOK BURDA BASKA KAPIYA

6
35
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title