Haberler

Bahçeli'nin Tunceli'ye 135 Kilometresi Kaldı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Tunceli'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesi Elazığ'a gitti. Bahçeli'nin tarihi ziyaretine 135 kilometre kaldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Tunceli'ye gerçekleştireceği ziyaret için Elazığ'da. Gece saatlerinde Elazığ- Malatya sınırındaki Kömürhan Köprüsü'nde partililer tarafından davul zurna ile karşılanan Bahçeli, uzun araç konvoyu eşliğinde Elazığ'a geçerek kalacağı otele yerleşti.

Bahçeli, sabah saat 09.30 sıralarında yola çıkacak ve karayoluyla 135 kilometreyi kat ederek Tunceli'ye gidecek. Hazırlanan programa göre ilk olarak Tunceli Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bahçeli, ardından cuma namazı için camiye gidecek. Kentte esnafı ziyaret edip sorunlarını dinleyecek olan Bahçeli, temasları sırasında cemevine de gidecek.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bu arada Bahçeli'nin ziyareti nedeniyle kentte sıkı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi. Yaklaşık 10 ilden takviye polis ve TOMA araçları istendiği, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nda izinler kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Gerginliğin hakim olduğu kentte alınan önlemlerle ilgili bilgi almak isteyen basın mensupları, dün gün boyu Tunceli Valisi Osman Kaymak ve Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'e ulaşamadı. Sürekli Ankara ile temasta oldukları bilgisi edinilen Vali Kaymak ve Emniyet Müdürü Şen'le görüşmek isteyen basın mensuplarına görevliler sürekli 'toplantıda' yanıtını verdi.

"GELMESİN İSTEMİYORUZ"

Öte yandan DBP ve bazı parti ve sivil toplum örgütleri Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretine tepki gösterdi ve kente gelmemesini istedi.

Ayrıca, BDP'lilerin PKK'nın 36'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Seyit Rıza Meydanı'nda düzenledikleri meşaleli yürüyüşte, DBP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, Bahçeli'nin ziyaretine ilişkin konuştu.

Doğru, "Ne Bahçeli'ye ne de faşist bir zihniyete Dersim'de yer yok. Buradan devlet ve emniyet yetkililerini uyarıyoruz. Bir provokasyon olarak nitelendirdiğimiz Bahçeli ve adamlarının burada bu halkı tahrik ve provoke etmesine karşılık duyarlılık göstereceksiniz" dedi.

Engin Doğru, bugün için yaptığı çağrıda, esnafın kepenk kapatması ve halkın Atatürk Mahallesi'ndeki yürüyüşe katılmasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Ergin Doğru Malatya Elazığ Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (39)

dadaş:

istesenizde istemesenizde lider tunceliye ge li yorrrrrrrrrrr

19
7
yanıtYanıtla
genç ülkücüMobil-ANDROID:

bahçeli gelse neden geldi dersiniz. gelmese korkak dersiniz.

19
6
yanıtYanıtla
hakan:

ALLAHA emanet pasam hayirli yolculuklar selametle.

19
5
yanıtYanıtla
murathanMobil-ANDROID:

orada reisin kilina zarar gelecek olursa bu pkk lilar ve akp liler nereye kacacak merak ediyorum bu ulke size mezar bile olmaz bozkurtla oyun olmaz olursada canli kopek kalmaz

17
6
yanıtYanıtla
asiltürkMobil-ANDROID:

Türkmen beyi TÜRK iline gidiyor. yolu açık olsun

13
10
yanıtYanıtla
SAMET:

Birisi güneydoğuya gelmek sıkar demiş. Ulan o dediğin yerin üstünden Yavuz geçti, Selçuklu geçti, Bizans geçti, Persler geçti, Makedon İskender geçti, Romalılar geçti. Siz hangisinin soyundansınız.

16
6
yanıtYanıtla
TİMUR:

Liderimize gelecek en ufak bir saldırıda ne kaldırım taşları, ne otobüsler ne devlet daireleri hedefimiz olacaktır. Hedefimiz direk canlılar olacaktır.

16
6
yanıtYanıtla
Mechul:

ORDA EMNİYET YOK ASKER YOK OLSA SİZ ORDA ŞEREFSİZCE İŞLER YAPABİLİRMİSİNİZ

20
1
yanıtYanıtla
mhpmobilWeb@haberler.com:

AKP YI ORDU POLIS MIT KORUYORSA MHP YI KENDISI KORUR KORKMAYIN ZATEN POLIS ASKER MIT DEVLETI DUZENI SAGLAYACAGINA AKP NEREYE ONLAR ORAYA

11
9
yanıtYanıtla
mhpmobilWeb@haberler.com:

AKP 12 YILLIK PARTI MHP 40 YILLIK PARTI BU ADAMLAR SOL SAG OLYLARINDA NELER YASAMIS INSANLAR BUNLARDA KORKU ARAMA TEK KORKU ORTALIK KARISIR GENCLER OLUR KAYGISI YOKSA HERYERE GIDILIR BURASI TURKIYE

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title