Haberler

Bağcılar'ın Başarılı 550 Genci, Altınla Ödüllendirildi

BAĞCILAR Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Gençlik Şöleni'nde eğitimden spora kadar 32 branşta başarılı olan 550 genç altınla ödüllendirildi.

BAĞCILAR Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Gençlik Şöleni'nde eğitimden spora kadar 32 branşta başarılı olan 550 genç altınla ödüllendirildi. Programda bisiklet şovu, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatırken; sporcuların güç gösterisi nefesleri kesti.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu dün gece 22. Geleneksel Gençlik Şöleni'ne ev sahipliği yaptı. Program, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gecede Bağcılar Belediyesi'nin kurucu başkanı ve AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık yaptığı konuşmada "Gençler yaşadığınız hayatın, gezdiğiniz yerlerin, edindiğiniz arkadaşların mutlaka kıymetini bilin. Geleceğinizi daha güzel yapmak için fırsatları değerlendirin ve çok çalışın" dedi.

"HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM VE GENÇLERİMİZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise "Her zaman olduğu gibi yine Bağcılar'da önceliğimiz eğitim ve gençlerimiz. Bugün burada elde ettiği derecelerle hedefe ulaşan 550 gencimizi ödüllendiriyoruz. Bu noktada sınırımız yok. Yeter ki gençler başarsın. Her zaman olduğu gibi onları ödüllendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"KONUŞMALARDA 15 TEMMUZ'A VURGU YAPILDI"

Konuşmalarda 15 Temmuz vurgusu da yapıldı. Gençlerin 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği kahramanlık tebrik edilirken benzeri durumlar yaşanmaması için uyarılarda bulunuldu.

"BİSİKLET ŞOVU İZLEYİCİLERİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRDİ"

Protokol konuşmalarının ardından 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında TEOG, LYS ve spor müsabakalarının da aralarında bulunduğu 32 branşta dereceye giren 550 genç 681 adet altınla ödüllendirildi. Programın ilerleyen anlarında Bilgi Evleri'nin minik öğrencileri halkoyunları gösterisi sundu. Salondaki davetlilerin bir kısmı müziğe ayak uydurup miniklere eşlik etti.

Şölenin son kısmında ise güç gösterisi ve bisiklet şov için sporcular yerini aldı. Bisikletleriyle dans edercesine tehlikeli şovlar yapan sporcular izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Güç gösterisinde sporcuların akıl almaz akrobatik hareketleri davetlilerin nefesini kesti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title