Haberler

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Güncelleme:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Orhan, AK Parti İl Başkanlığı binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Aziziye'de bugüne kadar güzel hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

Partinin kuruluşundan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gittiğini ifade eden Orhan şöyle konuştu:

"Daha önce genel merkez gençlik kolları MKYK üyeliği, ardından 2014'den bu yana Aziziye Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Aziziye Belediye Başkanlığı yapmış olmanın ve önceki dönemde ülkenin en genç belediye başkanı olarak bu vizyonla tecrübelerimizi de bu yönde birleştirerek yerel seçimlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapma kararı aldık. Amacımız bayrak yarışında eğer görev bize verilirse aynı şekilde bayrağı en ileri seviyelere götürmek olacaktır."

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da 26 Kasım'da temayül yoklaması yapılacağını hatırlatarak, "Aziziye'de 10 yıldır belediye başkanlığı yapan değerli kardeşim Muhammed Cevdet Orhan, 2 dönemlik görevi sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaatı söz konusudur. Kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammed Cevdet Orhan Belediye Başkanlığı Aziziye Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title