Haberler

Ayso'da Mehmet Yunus Şahin Güven Tazeledi

Aydın Sanayi Odası’nda (AYSO) tek listeyle yapılan komite seçimlerinde mevcut Başkan Mehmet Yunus Şahin güven tazeledi.

Aydın Sanayi Odası'nda (AYSO) tek listeyle yapılan komite seçimlerinde mevcut Başkan Mehmet Yunus Şahin güven tazeledi.

Aydınlı sanayiciler, AYSO hizmet binasında yapılan komite seçimlerine yoğun ilgi gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanlığı ikinci dönem için tekrar aday mevcut Başkan Mehmet Yunus Şahin, tek listeyle gidilen seçimlerde tekrar göreve seçilerek güven tazeledi. 1050 üyesi bulunan ve 589 sanayicisinin oy kullanma hakkının bulunduğu komite seçimlerinde üyeler 15 komitede toplam 75 komite üyesi ve 30 meclis üyesini belirmek için sandıkta oylarını kullandı. Oy kullanma işlemleri bitince sandıklar açıldı ve Mehmet Yunus Şahin'in listesi seçimi kazandı.

"Serbest bölge birinci önceliğimiz"

Yeni dönemde de çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Şahin, "Genel kurulumuz, Aydınımıza, sanayi camiamıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Projelerimizi inşallah yeni dönemde, hayata geçirmeye çalışacağız. Serbest Bölge bizim birinci önceliğimiz. Odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmak istiyoruz. TOBB'un yaptığı okulu, ASTİM'e devredip bir kolej şeklinde meslek lisesi yapmak istiyoruz. Bunu çok önemsiyoruz. Bu bizim hem mevcut sanayi yapımıza hem de serbest bölgemize alt yapı oluşturacak. Burada gençleri yetiştireceğiz. Bunla ilgili Rıfat Hisarçıklıoğlu başkanımızdan söz aldık. Bunu Milli Eğitime değil de Astim OSB'ye devredeceğiz. Ben, Ankara'ya gittiğimde de bunu takip edeceğim. Bunun yanında mesleki eğitimle ilgili çalışmalara son surat devam edeceğiz. Yeni dönemin inşallah Aydınımıza, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu" dedi.

Yapılan seçilerin ardından AYSO'nun yeni meclisi şu isimlerden oluştu: Mehmet Yunus Şahin, Kazım Demir, Sinan Yılmaz, Halit Gözdaş, Salih Fahlioğulları, Melih Ece, H. Sermin Kırıcı, Murat Aksüt, İbrahim Özdemir, Hüseyin Sacar, Efe Can Candal, Nilay Turan, Merve Alpargun Altıntaş, Mehmet Yılmaz, Oray Erbay, Muharrem Çoban, Mehmet Küçük, Mustafa Alkan, Ufuk Dursun, Oktay Çetiner, Okan Yıldız, Mürsel Demirci, Şeyfettin Pirinç, Aşkın Sarıbaş, Nuri Önel, Endam Sarıtaş, Hakkı Gözlüklü, Ömer Faruk Dönder, Ercan Çerçioğlu ve Gökhan Maraş. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yunus Şahin Aydınlı Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slovenya Filistin'i tanıdı mı? İşte Filistin'i tanıyan son ülkeler
Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title