Haberler

Aydın Bakan Ismet Yılmaz Aydın'da Çelenk Koyma Törenine Katıldı

Bakan İsmet Yılmaz Aydın'da çelenk koyma törenine katıldıMİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) açılış töreni için geldiği Aydın'da valilik önündeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma törenine katıldı.

Bakan İsmet Yılmaz Aydın'da çelenk koyma törenine katıldı

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) açılış töreni için geldiği Aydın'da valilik önündeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma törenine katıldı. Daha sonra Valiliğe geçen Bakan Yılmaz, okul yaptırmak isteyen hayırsever Muharrem Balat ile protokol imzaladı.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) açılış töreni için Aydın'a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aydın Valiliği'ne geçerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan çelenk koyma törenine katıldı. Saat 12.00'de yapılması planlanan tören, Bakan Yılmaz'ın programının sarkması nedeniyle 30 dakika gecikmeyle başladı. Valilik önündeki törene Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Şen, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

OKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Çelenk koyma töreninin ardından Valiliğe geçen Bakan Yılmaz, Vali Ömer Faruk Koçak'tan Aydın'ın tarihçesi, eğitim durumu, okulların ve yurtların doluluk oranı ile ilgili bilgi aldı. Aydın'ın eğitim seviyesi olarak iyi bir yerde olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, daha sonra okul inşa ettirmek isteyen hayırsever işadamı Muharrem Balat ile protokol imzaladı. İkili eğitim sistemine son vereceklerini belirten Yılmaz, "Aydın'da beş okul yapılırsa, ikili eğitim biter. Bu okulun yapılmasının ardından dört okula ihtiyaç kalıyor" dedi. Okul yaptırma sözü veren iş adamı Muharrem Balat, daha önce Köşk'ün bir mahallesinde rastladığı genç bir öğretmenin kendi imkanlarıyla okulu boyamaya çalışmasından etkilenip okulun boya işlerini üstlendiğini, bir de anaokulu yaptırdığını belirtti. Eğitime destek vermek istediğini söyleyen Balat, "Bu okulun tamamladığını görmek beni mutlu edecek" dedi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, protokol imza töreninin ardından Cuma namazına gitmek üzere valilikten ayrıldı.

Öte yandan valilik önündeki vatandaşlar, tören için Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı bekledi. Sıcak havadan bunalan bir grup, geciken Bakan Yılmaz'ı alkışlarla protesto etti. Efeler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci ise bayrak direği yanında beklerken aniden fenalaştı. Tören alanındaki sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolün ardından, öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Cem ULUCAN / AYDIN (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Erdem Aydın 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title