Haberler

Aydın-Atıl Tahta Parçalarından Barınak Yaptı, Kampanya Açtı

Atıl tahta parçalarından barınak yaptı, kampanya açtıAYDIN'ın Efeler ilçesinde baba mesleği keresteciliği sürdüren 35 yaşındaki İbrahim Bozkurt, hayvansever dernekleriyle görüşerek kışın yağmurda yazın güneş altında kalan sokak hayvanları için ahşap barınak yaptı.

Atıl tahta parçalarından barınak yaptı, kampanya açtı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde baba mesleği keresteciliği sürdüren 35 yaşındaki İbrahim Bozkurt, hayvansever dernekleriyle görüşerek kışın yağmurda yazın güneş altında kalan sokak hayvanları için ahşap barınak yaptı. Üretimden artan atıl malzemeleri değerlendirerek kedi ve köpekler için yaptığı ilk 10 barınağı bağışlayacak olan Bozkurt, hayvanseverlerden de destek istedi.

Efeler'in Umurlu Mahallesi'nde üniversitede işletme eğitimi aldıktan sonra baba mesleği keresteciliği yaparak iç ve dış pazara kereste palet satan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Bozkurt, hobi amacıyla marangozluğa başladı. Doğaya ve hayvanlara olan sevgisi onu hayvansever derneklerle işbirliğine soktu. Hayvansevelerin önerisiyle kışın yağmur ve soğukta, yazın sıcakta kalan sahipsiz sokak hayvanlarının barınabilmeleri için ahşap yuva yaptı. Üretimden artan atıl malzemeleri sunta fabrikasına göndermek ya da sobada yakmak yerine onları can dostları için sıcak bir yuvaya dönüştürdü. Genişliği 70, yüksekliği ise 90 santimetre olan çatısını yağmur geçirmez 'shingle' çatı malzemesiyle kapladığı barınaklar, sahipsiz sokak hayvanlarının evi olacak. Herhangi bir kedi- köpek kulübesinin 250 TL'den satıldığı piyasada, kendi imalatı kulübeleyi 120 TL'den internetten de satışa sunan Bozkurt, ilk 10 kulübeyi hayvan barınaklarına bağışlayacak, sonrasında da her 10 satıştan birini bağışlayacak. Bozkurt, Hem doğaya hem de bizim dışımızda yaşayan canlılara faydalı olmak açısından ilk adımı biz atıyoruz. İlk yaptığımız 10 köpek barınağını ihtiyacı olan barınağa ücretsiz olarak bağışlayacağız. Her 10 barınak alana bir tane de biz ücretsiz bağışlayacağız. Amacımız sokak hayvanları yuvasız kalmaması dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Bozkurt Umurlu Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title