Haberler

Avusturya'da Yedaş'a "Kalite Mükemmellik" Ödülü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avusturya'nın başkenti Viyana'da Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu'nun ödül töreni- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu- Yabancı ülke temsilcileri ve salondaki katılımcılar- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na "Kalite Mükemmellik" ödülünin takdim edilmesi- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun açıklamaları Avusturya'da YEDAŞ'a "Kalite Mükemmellik" ödülü- YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu: - "Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avusturya'nın başkenti Viyana'da Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu'nun ödül töreni- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu- Yabancı ülke temsilcileri ve salondaki katılımcılar- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na "Kalite Mükemmellik" ödülünin takdim edilmesi- YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun açıklamaları Avusturya'da YEDAŞ'a "Kalite Mükemmellik" ödülü- YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu: - "Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz" Merkezi Samsun'da bulunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ), Avusturya'nın başkenti Viyana'da "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü"ne layık görüldü.Uluslararası kalite araştırmaları yapan Avrupa Kalite Araştırma Topluluğu, Viyana'da gala gecesi töreni düzenledi. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen şirket yöneticilerinin ağırlandığı gecede, kalite mükemmellik kriterlerini yerine getiren şirketlere "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü" verildi.Gecede Türkiye'yi temsil eden YEDAŞ, "2015 Kalite Mükemmellik Elmas Kategori Ödülü"ne layık görüldü. Ödülü, şirket adına Genel Müdür Nurettin Türkoğlu aldı.Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ABD'nin Las Vegas kentinde aynı kurumdan "En Nitelikli Liderlik Ödülü" aldıklarını, bu yıl ise bir üst kategori "Kalite Mükemmellik" ödülünün sahibi olduklarını söyledi.Ödülün değişik organizasyonlar tarafından şirketlerin bilgi teknolojileri ve kurumsal yapılarının dikkate alınarak verildiğini kaydeden Türkoğlu, "Biz de Çalık Holding grubu olarak Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. bu ödüllerin en üst seviyesinde platinium seviyesinde ödülü almış bulunuyoruz. Türkiye'de bu ödülü alan ilk ve tek elektrik dağıtım şirketiyiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.Türkoğlu, görev bölgelerinin, merkezi Samsun olmak üzere Sinop, Ordu, Amasya ve Çorum illerini kapsadığını, 1 milyon 850 bin aboneye hizmet verdiklerini söyledi.Yaklaşık 5 yıllık bir şirket ve özelleştirmenin en iyi uygulamalarından biri olduklarını vurgulayan Türkoğlu, "Avrupa'nın en iyi şirketleriyle ayrı teknolojiyi kullanarak müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtmak için tüm çabamızla çalışıyoruz" diye konuştu.YEDAŞ, geçen yıl ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen törende "Yılın En Nitelikli Liderlik Ödülü"ne layık görülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Avusturya Viyana Yedaş Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title