Haberler

Avustralya'da 18 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Cleo bulundu

Güncelleme:

Cleo Smith, ailesinin kamp yaptığı Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde 16 Ekim'de gece saatlerinde kayboldu.

Cleo Smith, ailesinin kamp yaptığı Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde 16 Ekim'de gece saatlerinde kayboldu. Cleo, 18 gün sonra Batı Avustralya Polisi tarafından, kaybolduğu yerin kuzeyindeki Carnarvon kasabasındaki bir evde bulundu.

Olay, 16 Ekim'de, Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde meydana geldi. Cleo Smith adındaki 4 yaşındaki kız çocuğu, ailesi kamp yaptığı sırada, gece saatlerinde kayboldu. Dünya gündeminde geniş yer bulan Cleo için arama çalışmaları başlatıldı. Kayboluşundan 18 gün sonra Cleo, Batı Avustralya Polisi tarafından Carnarvon kasabasındaki bir evde bulundu. Olaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığı ve dedektifler tarafından sorgulandığı bilgisi paylaşıldı. Komiser Yardımcısı Col Blanch, Cleo'nun bulunmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Bir polis ekipleri, saat 1 sularında Carnarvon'da kilitli bir eve girdi. Odalardan birinde küçük Cleo'yu buldular. Polislerden biri onu kucağına aldı ve 'Adın ne" diye sordu. Cleo ise 'Benim adım Cleo' yanıtını verdi. Cleo, kısa bir süre sonra anne ve babasına kavuştu. Hepimizin umduğu ve dua ettiği sonuç buydu. Cleo'nun ailesine, Batı Avustralya toplumuna ve birçok gönüllüye teşekkür etmek istiyorum? dedi.

BAŞBAKAN MORRISON: DUALARIMIZ KABUL OLDU

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ne kadar güzel ve rahatlatıcı bir haber. Dualarımız kabul oldu. Cleo'yu aramaya katılan ve ailesini destekleyen Batı Avustralya Polis memurlarına teşekkür ederiz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title